Melih Gökçek zaferini ilan etti!

Ankara'da uzun ve gergin geçen 30 Mart yerel seçimlerinin tartışmaları sürerken, Melih Gökçek düzenlediği basın toplantısında zaferini ilan etti.

Melih Gökçek zaferini ilan etti!
Melih Gökçek zaferini ilan etti!
GİRİŞ 03.04.2014 17:45 GÜNCELLEME 03.04.2014 17:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İlçe seçim kurullarına yapılan itirazların neticelendiğini belirten Gökçek, "İtirazlar neticesinde AK Parti'nin 1 milyon 416 bin 770 oy, CHP ise 1 milyon 385 bin 38 oy aldığı kesinleşti. İtirazlar bu şekilde sonuçlanmış oldu. Allah'ın izniyle açık ara farkla AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmış oldu" dedi.

Melih Gökçek seçim sonuçları hakkında konuştu.

İşte Gökçek'in konuşmasından satırbaşları:

Ak Parti'nin 1 milyon 416 bin 770 kesinleşti. CHP 1 milyon 385 bin 038 oy aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni Ak Parti kazanmış oldu.

Üsküdar adayı, Fatih adayı, Artvin adayı ve Hüseyin Aygün'ün açıklamalarını örtbas edebilmek için kamuoyunu oyalamaya ve yanıltmaya çalışıyorlar. Kesin bilgi, Anayasa Mahkemesi'ne başvurmak için hazırlık yapıyorlar.  Milleti neden oyalıyorsunuz arkadaş. Yüksek Seçim Kurulu'na ve seçim kurullarına yüklenmeye çalışıyorlar. Twitter'dan gönüldaşlarından yardım istediler. Biz tutanaklarına ulaşamıyoruz dediler. Ankara'da ancak 600 tutanak ellerine geçmiş bütün tutanakları Yüksek Seçim Kurulu'ndan almışlar. Bizden isteselerdi keşke. Yüzde 100'ü var bizde. Teşkilat farkı.

Twitter'dan gelen bütün itirazları topluyorlar. Binin üzerinde dilekçe hazırlıyorlar. Twitter'dan gelen seçim sonuçlarına dayanarak... Yaşlı bir hukukçu geliyor yanlarına, "siz böyle bir çılgınlık nasıl yaparsınız" diyor. "Bunlar sahte çıkar, sahtecilikten hapsi girersiniz" diyor. Bunun üzerine tekrar kendi topladıkları belgelere geri dönüyorlar.  Cumhuriyet Halk Partisi'nin düştüğü hale bakın.

Özellikle Cumhuriyet Halk Partililer çok yaygara kopardılar. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dumanlar çıkmaya başlarsa Melih Gökçek kaybetti demektir. Bizden dumanlar çıkmadı da Antalya yanıyor. Ya evrakları yakacak bugünü mü buldun.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dumanlar çıkmaya başlarsa, evraklar yakılmaya başlanırsa Melih Gökçek'in kaybettiği anlaşılır demişlerdi. Bizden duman çıkmadı da Antalya'dan duman değil ateş çıktı. Yanıyorlar cayır. Yani düşünebiliyor musun kim yakar evrakı? Adam diyor ki benim elimde fazla evrak vardı onu yaktım. Bugünü mü buldu yakacak evrakı.O kadar açık o kadar seçik ki... Kalkıp sağa sola laf atarken kendileri bu telaşın içine düştüler. CHP'nin orada yaptığı bütün usulsüzlükler ortaya çıkarsa şaşırmayın.

Bizde yamyam yok. Ankara'da daima yamyamları olduğu mahkeme zabıtlarına kadar girmişti. Onlar kendilerini düşünsünler.

Melih Gökçek fazla televizyona çıkmıyor diyorlar. Edebimizden çıkmıyoruz.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 6
  • erciyes talas 9 yıl önce Şikayet Et
    acip ittifaklar. ne acayiptir: mehape ve pensilvanya ekibi birlik olup sol bir partiyle ittifak yaptı! bu kirli ittifakçıların, iktidarı yok etme hırsıyla ne derece gözleri döndüğünü gösterir büyük bir hadisedir ! bunlar şunu da gösteriyor ki: mehape ülküsünü kaybetmiş sol bir partiden medet umar ona destek verir hale gelmiştir ! pensilvanya zaten güneyde sevdikleri ülkeyle bile ittifak yaptı, ondan dolayı sol bir partiyle ittifaklarına yorum bile yapmıyorum
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    CEMAAT VE MHP "HARAKİRİ" YAPTI.. Millete cephe almakla, millet kazanılmaz. Millete cephe almakla, milliyetçi olunmaz. %100 destekçilerinin Müslüman olduğu bir partiye, dini bir cemaat(!) cephe alırsa; sonunu hazırlamış olur. MHP ve Cemaat için bu sonun başlangıcı. Cemaat, hükümete cephe almanın depremini yaz tatilinde yaşayacaktır. Hep birlikte göreceğiz.
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP + CHP + CEMAAT KOALİSYONU MAĞLUP.. 2009 yerel seçimlerinde %26 oy alan MHP bu seçimde %7 oy aldı. MHP'nin oyları CHP'ye. Cemaatin oyları da CHP'ye ve CHP-MHP-GÜLEN ittifakı mağlup oldu. Başkanımız Sayın Melih GÖKÇEK'e tebrikler. Allah devamına erdirsin.
    Cevapla
  • Murat Diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Chp Olmasa Kime Güleceğiz. Şaka değil dünya tarihinde belkide bir ilk! CHP, 5 kopya olarak düzenlenen 1 kopyası da CHP li müşahite verilen ıslak imzalı mühürlü sandık tutanağını 2 gün boyunca Twitter'da, Facebook'ta aradı ahahahahaa :) Ne yaptınız tutanakları evemi götürdünüz.Ankarada doğru düzgün oy aldıkları tek yer Çankaya orada bile CHP ilçe başkanlığının bile kaç sandık olduğundan haber yoktur. Boşa demiyorlar 3 koyun verseler güdemezler diye.
    Cevapla
  • metin türk 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yar ve yardımcısı olsun.. ALLAH yar ve yardımcısı olsun. melihbaşkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...