Başkan Çelikbilek'ten teşekkür mesajı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 30 Mart seçimlerinin akabinde bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Çelikbilek'ten teşekkür mesajı
Başkan Çelikbilek'ten teşekkür mesajı
GİRİŞ 04.04.2014 14:48 GÜNCELLEME 04.04.2014 14:49

Beykoz'da istikrarın, sevginin, samimiyetin ve hizmetin kazandığını, Beykoz'un kazandığını vurgulayan Başkan Çelikbilek şunları söyledi: "Öncelikle 30 Mart seçimlerine yüksek oranda bir katılım sağlayan, oy'una, sandığına sahip olan tüm Beykozlulara teşekkür ederim. Seçim sonucunun başta Beykoz'umuz olmak üzere İstanbul'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz 2009 yerel yönetim seçimlerinde halkımıza bir söz vermiştik. Demiştik ki; "Sizin başta tapu, 2B gibi mülkiyet sorununuzu biz çözeriz." Hamdolsun, geldiğimiz noktada, tüm halkımızla, stk'larımızla el ele vererek sorunu çözdük. Her platformda ifade ettiğim gibi bu sonuca ancak istikrarla ulaşabiliriz. Beykoz yine 30 Mart seçimlerinde ilk kez bir belediye başkanını art arda seçerek makus talihini de yenmiş oldu. Bu dönem başlattığımız, binlerce vatandaşımıza istihdam oluşturacak projeleri tamamlayarak, daha müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Beykoz'u hep birlikte imar edeceğiz, geliştireceğiz. Yeni otopark ve projelerle trafik sorununu en aza indirgeyeceğiz.
Bugüne kadar ne kadar çalıştıysak yeni dönemde daha fazla çalışacağız. Daha fazla üreteceğiz ve vatandaşlarımızın daha mutlu olması için gayret göstereceğiz.

Halkımız, seçim boyunca sağduyulu davranarak, ortamı bulanıklaştırmak ve farklı senaryolar geliştirmek isteyenlere fırsat vermedi. Oy'una, sandığına sahip çıktı. Beykoz vefasını göstererek, yapılan çalışmalarımıza, hizmetlere ve projelere güvenoyu verdi. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emanete sahip çıkacak, verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Beykoz artık problemlerin değil, projelerin konuşulduğu bir ilçeye dönüştü. Şimdi sıra projelerin hayat bulmasına geldi. Binlerce insanımıza istihdam sağlayacak; Kanal Riva, Karlıtepe Mesire Alanı, Kılıçlı Film Platosu, Beykoz Arena, Küçüksu Mesire Alanı, Nikah Sarayı, Yeni Kültür ve hizmet binaları, Elmalı Kent Ormanı, Kapalı Pazar ve otoparkları, Çubuklu-Kanlıca Sahil Yolu Projesi başta olmak üzere, daha başka onlarca projemizle, Beykoz'un yeni dönemde çok daha farklı imkanlarla çehresinin değişmesini sağlayacağız" diyerek 30 Mart seçimlerinin tekrar hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!
AK Parti'de analiz sürüyor: Emekliler mi yoksa yanlış aday mı?