Müezzinoğlu: Yerel seçimler çok kötü geçti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 30 Mart'ta yapılan yerel seçimleri değerlendirmek için Edirne ve ilçelerinde çeşitli ziyaretler düzenledi.

Müezzinoğlu: Yerel seçimler çok kötü geçti
Müezzinoğlu: Yerel seçimler çok kötü geçti
GİRİŞ 04.04.2014 14:51 GÜNCELLEME 04.04.2014 15:19

AK Parti Uzunköprü ilçe teşkilat binasında basın açıklaması yapan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu 30 Mart yerel seçimlerinin çok kötü geçtiğini belirtti.

Bakan Müezzinoğlu, Keşan ziyaretinin ardından Uzunköprü'ye geldi. AK Parti Uzunköprü İlçe Teşkilat binasında basın açıklaması yapan Müezzinoğlu, seçimleri değerlendirdi. Müezzinoğlu yaptığı açıklamada, "30 Mart'ta yapılan seçim yerel seçim olmasına rağmen ne yerel belediyecilik anlayışını ne de yerel yönetimlerdeki sağlıklı şehirleri konuşamadığımız ve konuşma zemini bulamadığımız seçim atmosferi yaşadık. Seçim sonuçlarına baktığımızda milletin iradesine tuzak kurmak isteyen kapalı kapılar arkasındaki senaryocular ülkeyi seçim atmosferinde bu noktaya taşıdılar. Milli iradeyle ilgili tuzaklar kuruldu, hak ve hukukuyla oynanmak istendi. Sandığı bozmak isteyenlere bu millet sandıkta cevap verdi. Kazanan millet ve milli irade oldu'' dedi.

Müezzinoğlu daha sonra Edirne'ye gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…