CHP'ye il seçim kurulu'ndan bir ret kararı daha

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik Mustafa Akaydın ve CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün yaptığı 29 itiraz, İl Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından reddedildi.

CHP'ye il seçim kurulu'ndan bir ret kararı daha
CHP'ye il seçim kurulu'ndan bir ret kararı daha
GİRİŞ 04.04.2014 17:42 GÜNCELLEME 04.04.2014 18:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın ve CHP İl Başkanı Devrim Kök'ün yaptığı 29 itirazın, İl Seçim Kurulu Başkanlığının yaptığı değerlendirme sonucunda reddedildiği bildirildi.

CHP'nin Ankara için yaptığı başvuru da Ankara İl Seçim Kurulu tarafından reddedilmişti. 

AK PARTİ İL BAŞKANI KÖSE: MAZBATAYA ENGEL KALMADI

Karar açıklandığında İl Seçim Kurulu önünde bulunan Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve beraberindeki partililer ise kararı alkışlarla kutladı. Kararı bekledikleri bir sonuç olarak değerlendiren Köse, şunları söyledi:

CHP'Lİ AKAYDIN'DAN AÇIKLAMA

Mustafa Akaydın ise Antalya'da İl Seçim Kurulu'nun CHP'nin tüm itirazlarını reddine ilişkin kısa bir değerlendirme yaptı. Akaydın, "Hukuki süreçler bunlar. Detaylarıyla nasıl işleyecek bilemiyorum ama hukukçularımız Yüksek Seçim Kurulu'na gidecektir" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. antalya belediye başkanlıgı koltuguna oturacak menderes bey ilk iş olarak suç duyurusunda bulunacağı . bırakdıgı nokdada antalyada yapılan yanlışların takipçisi olacağı kanaatindeyim
    Cevapla
  • ARZU ÇAĞLAR 10 yıl önce Şikayet Et
    çirkinler. çirkindiler seçimde hezimete uğrayınca hepten çirkinleştiler.Bu milleti aşağılayan zihniyetler Allah c.c. izniyle kaybetmeye mahkumdur.
    Cevapla
  • aytek yıldızben 10 yıl önce Şikayet Et
    bu konu araştırılmalı. Antalya yı Ak parti aldı. hayırlı olsun. yalnız başka husus var. Burdur da ak parti oylarını 2009 seçimlerine göre korumuşkan MHP oyları da aynı seviyedeyken ve şehrin nüfusu artmamışken chp oyları 2009 seçimlerine göre 5 bin artmış. beşbin seçmen artışı için en az 8 bin nüfus artması gerekir ama bu artış da yok. Antalya dan ithal chp seçmeni mi getirildi. göz göre göre burdur u teslim mi aldılar.araştırılmalı
    Cevapla
  • İRFAN SADIKOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    AKAYDIN TARİHE GEÇİRECEK İKİ İCRAATI BİRA ve ATEŞ. birincisi biracı başkan olması ikinciside seçim sonrası temiz belediyecilik adına belediyenin evraklarını yaktırmasıdır. AMA bilmemiz lazımki chp genel başkanı kılıçtaroğlu nerede yolsuzluk varsa biz onu temizliyeceğiz diyordu. kimine CHP,ye göre temizlik yakılarak oluyormuş öğrendik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...