Kocamaz: Kimseyi ötekileştirmeyiz

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı, makamında ziyaret etti.

Kocamaz: Kimseyi ötekileştirmeyiz
Kocamaz: Kimseyi ötekileştirmeyiz
GİRİŞ 09.04.2014 11:42 GÜNCELLEME 09.04.2014 11:46

Abdullah Biçer'in haberi

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler sonucu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret eden Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "4 yıldır birlikte görev yaptığım ve 4 dönemdir de Tarsus Belediye Başkanlığı görevini yürüten, son yerel seçimlerde de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Burhanettin Kocamaz'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin zaten Tarsus'ta 4 dönemdir yaptığı önemli çalışmalar var. İnşallah bu çalışmaların daha güzelini Mersin'de de yapacak ve biz de kendisine her konuda yardımcı olacağız." dedi.

Vali Güzeloğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Sayın Valimizle 4 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bu açıdan birbirimizi iyi tanıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de Mersin'i ayağa kaldıracak çok önemli çalışmaları birlikte yapacağız. Sınırları genişleyen Mersin'de vatandaşımızı rahat ettirmek için üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde hep birlikte yapmaya çalışacağız. Bu aşamada elbette Sayın Valimizin deneyimlerinden de yararlanacağız. Kendisinin şahsımı ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum." dedi.

BAŞKAN KOCAMAZ, "EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MERSİN HALKI"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a vatandaşların tebrik ziyareti devam ediyor.
Hafta başından itibaren vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kocamaz, kendisini başarı dileklerinde bulunmak üzere ziyaret eden vatandaşları kabul etmeye devam ediyor.
Yoğun bir çalışma temposuna girmeden önce vatandaşların ziyaretinin kendisi için bir moral ve motive kaynağı olduğunu kaydeden Başkan Kocamaz, "Onların gözlerinde gördüğüm sevgi ve ilgi dolu bakışlar, bana ayrı bir güç veriyor ve gurur duyuyorum. Ziyarete gelen vatandaşlarımız, kentte eksik gördükleri noktaları da bizimle paylaşıyorlar. Bu sıkıntıların hepsini not ediyoruz ve böylece kenti birlikte yönetme anlayışımızın ilk adımlarını atmış oluyoruz." dedi.

Vatandaşlardan, hizmet ve projelerin hayata geçmesi konusunda hiçbir endişelerinin olmamasını isteyen Başkan Kocamaz, "Allah'ın izniyle projelerimizi hayata geçirecek zamana, bütçeye, güce ve bilgi birikimine sahibiz. İnşallah kitabımızda yer alan projelerin tamamını, önümüzdeki 5 yıllık süreçte tamamlayacak ve her anlamda yaşamaktan zevk alacağınız bir Mersin'i sizlere sunacağız. Elbette bu hizmetleri ve projeleri hayata geçirirken en büyük desteği Mersin Halkı'ndan alacağız." dedi.

BAŞKAN KOCAMAZ, "HİÇ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ"



Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu ve kısa adı MEKADİM olan Mersin Kültürlerarası Diyalog Merkezi işbirliğiyle düzenlenen ‘8 Nisan Dünya Romanlar Günü' anma programına katıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın da iştirak ettiği anma gecesinde, Roman vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Kocamaz yaptığı konuşmada, "Mersin birçok kültürün bir arada yaşadığı ve hiçbir rahatsızlığın olmadığı özel bir kent. 30 Mart'ta vatandaşlarımızın sırtımıza yüklediği bu görevle birlikte, Mersin'de yaşayan bütün insanlarımızı Mersinli olarak kabul ediyoruz ve inşallah Mersin'in ve insanlarımızın problemlerini de hep birlikte çözeceğiz." dedi.

Yüce Allah'ın, insanları yaratırken kavim kavim ve ayrı ayrı yarattığının kutsal kitapta yer aldığını hatırlatan Başkan Kocamaz, "Allah, birbirinizle anlaşarak uyum içinde yaşayasınız diye sizi kavim kavim ve farklı yarattım diyor. Dolayısıyla biz de Cenab-ı Allah'ın bu ayetine mazhar olabilmek için birbirimizi sahipleneceğiz, derdimizi dinleyeceğiz ve hiçbir kimseyi ötekileştirmeden Mersin'i birlikte yöneteceğiz."dedi.

Mersin gibi yoğun göç almış ve insanlarının yüzde 25'inin işsiz olduğu bir kentte söz konusu problemlerin çözümünün kolay olmadığını dile getiren Başkan Kocamaz, "Ancak önemli olan bu problemleri çözmek için niyet etmek, azmetmek ve hep birlikte çözüm yollarını ortaya koymaktır. Bu problemlerin çözümü için Mersinli vatandaşlarımdan öncelikle sabretmelerini, sonrasında ise bize destek olmalarını istiyorum. İnşallah kısa bir süre sonra Mersin'in sadece bir ilçesinde değil, tamamında insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabileceği projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi