Gökçek: Mansur Yavaş BM'ye CAS'a gitsin

Vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'nin dört bir tarafında dualarını eksik etmeyen kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.

Gökçek: Mansur Yavaş BM'ye CAS'a gitsin
Gökçek: Mansur Yavaş BM'ye CAS'a gitsin
GİRİŞ 09.04.2014 18:08 GÜNCELLEME 09.04.2014 20:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bu seçimin gerçek kahramanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnşallah layık olmak için elimizden geleni sarf edeceğiz. Mansur Yavaş kendiliğinden yapmıyor bu işleri. Baronların talimatıyla yapıyor. Yapmış olduğu bu iş, kendilerinin kaybettikleri her seçim doğrudan doğruya şaibeli.

Kendileri lehine YSK'dan daha iyi bir kurum yok.  Zaten özellikle onun için parti önemli değil, kendi şahsı önemli değil. Mesela biz ben seçimi kazandıktan sonra değişik bilgilere sahip oldum ki hayretlere düştüm. Bir yığın insana iş vaat etmiş. Burası senin demiş. Herkes işgal etmek üzere hazırlanmış şirketleri.

"CHP'Yİ DE MHP'Yİ DE KULLANIYOR"

Bunların hepsini kendi arasında bölmüş. Ülkücü camiaya demiş ki burası sizin, sol camiaya demiş ki burası sizin. İnsanlara inanılmaz vaatlerde bulunmuş. Bizim belediyenin içerisinde bir yığın destek olan çıktı bunlara inanıp. İnsanları aldatma konusunda inanılmaz yeteneği var. CHP'yi de MHP'yi de kullanıyor. Yeter ki bir menfaat görsün.

Mansur Yavaş, Melih Bey Adalet Bakanı ile basın toplantısı yaptı diyor. Buna ne denir biliyor musun? Haydaaaa. Aynen bu denir. E o zaman Başbakan bizim mitinglere geldi. O zaman seçimleri topyekun iptal etmek gerekir.

"SAMİMİ DEĞİL"

Twitter yasaklandı bunun için seçimin iptal edilmesi lazım, insanlar özgürce kendilerini ifade edemiyorlar. Böyle bir şey var mı ya? İleriye sürmüş olduğu iddiaların hiçbirisi samimi değil. Diyor ki, en ciddiye alınabilecek, efendim diyor 2 bin 900 tane sandık tutanağında mühür yok diyor. Mühürü vuracak kim? Sandık başkanı. Bunun suçu bizden dolayıymış, seçime hile karışmış. Çok enteresan ya.

Melih Gökçek daha fazla konuştu diye rekabet kuruluna başvurabilir. Tahkim'e başvurabilir. Resmen hile karıştı, maç doğru dürüst yapılmadı diyebilir. CAS'a gidebilir. Tüketici haklarına müracaat edebilir. BM'ye müracaat edebilir. Enerji Piyasası'na, fazla enerji sarf ettirdi bize, seçimlerin iptal olması lazım diyebilir. Doğru Amerikan elçisine gitsin, "Elçi Bey maalesef bize haksızlık yapıldı bu seçimleri iptal edilmesi gerekir" desin. Bizim Ankara'daki enteresan birisi bunun için çözüm bulabilir.

YORUMLAR 7
  • muharrem tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. mansur yavaş yavaş yavaş chp genel başkanlıgı amaçını taşıdıgından dolayı sokaga cıkaracagı mhp taraftarı başarılı olur ise garantilemiş olacagından amaç kaybettiğini sokakda kazanmak sevdasıdır sadece
    Cevapla
  • veli yazar 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP,,,, CAS, BM, AİHM gibi kuruluşlara başvuru yaparsa kazanır.. Türkiyede olan en ufak bir olayda, Türkiyeyi uyaran bu AB BM AİHM gibi kurumlar, Mısırdaki 529 kişinin idamına ses çıkarmazken Tüm ikiyüzlülüklerini gösterirken Türkiye Aleyhine Her türlü kararın altına imza atarlar. CAS espirisini yapan Sayın Melih Gökçek Paralel yapının FENERBAHÇEYE operasyonu ve ŞİKE suçunu tek başına işlediğine hükmeden bütün kurumlar dahil CAS UEFA gibi kurumlarda FENERBAHÇE nezlinde TÜRKİYEYİ cezalandırmıştır. nitekim bir suç varsa bile (ki yok, bu açıkça anlaşıldı) bu suçu tek başına FB işlemiş gibi göstermektedirler. Bunu da Fark etmek gerek. Yıllardır avrupa birliğine girmeye çalışan Türkiyeyi oyalayan AB ye "İsterseniz bizi almayın" diyebilmek durumuna gelmek güzel. Bu nedenle bazı kusurları görmezden gelmek te lazım. bu nedenle Melih GÖKÇEK in bu LAFını bir GAF olarak algılıyorum.
    Cevapla
  • Ali Amca 9 yıl önce Şikayet Et
    23 Nisan. Melih Amca 23 nisan yaklaşıyor !!!!
    Cevapla
  • Fethiyeli 9 yıl önce Şikayet Et
    ANLAMADIM GİTTİ !!!. Seçim meydanlarında gördük ki tüm partiler AKP'ye karşı. Gayet doğal. Benim aklımın ermediği sandık başlarında AKP'nin bir üyesi bir müşahidi toplam 2 kişi varken; muhalefetteki diğer 4 partinin 8 adamı var. Yani 8 e karşı 2 Şimdi nasıl oluyorda 2 kişi 8 kişiyi atlatıp sandık başında hile yapmış anlamış değilim.
    Cevapla
  • sato arslaner 9 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK ELÇİ. şu büyük elçi olayını gündeme getirdin ya allah (cc) senden razı olsun. malum unuz. 17 aralık öncesi abd ye bir şahıs gidiyor .(kk) sonrasında 17 aralıkta abd büyük elçiliğine yemeğe birileri gitmişti... bencede bu durum için chp hiç vakit kaybetmeden elçiliğe gitmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!