Yavaş'tan YSK'nın kararına ilk tepki!

YSK kararı sonrası açıklama yapan Mansur Yavaş, "Bir hukukçu olarak bu kararı hayretle karşıladım." dedi.

Yavaş'tan YSK'nın kararına ilk tepki!
Yavaş'tan YSK'nın kararına ilk tepki!
GİRİŞ 09.04.2014 18:45 GÜNCELLEME 10.04.2014 07:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

YSK, CHP'nin Ankara için itirazını reddetti. Bunun ardından açıklama yapan Mansur Yavaş, "Bir hukukçu olarak bu kararı hayretle karşıladım.Hak ve adalet arayışımız sonuna kadar devam edecek. Yarın konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Tüm destekleyicilerimiz ve gönüllülerimizi sükunete davet ediyorum." dedi.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

Destekçilerine itidal ve sükûnet çağrısı yapan Mansur Yavaş, konuyla ilgili ayrıntılı bir basın toplantısı yapacağını duyurdu.


YORUMLAR 14
  • Mustafa ACAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Pes artık. Yettin yavaş gayrı. Demekki bunun genlerinde cehaşpelilik varmış. Yakında arılar neden bal yapıyor diyede yargıya baş vurursa şaşmayın. Aradaki fark 90.000 seçmen, insan biraz sıkılır. Kesin sesinizi de artık millet işini yapsın.
    Cevapla
  • fahri aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    bende. senin hayretle karşılamanı hayretle karşıladım.burasını ananas cumhuriyetimi sandın. varsa elinde tutanaklı delil acıklarsın.
    Cevapla
  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    sıtkımızı sıyırma mansur!. koltuğa çok meraklıysan 23 nisanda buyur gel bi kaç saat otur...
    Cevapla
  • Ali Amca 10 yıl önce Şikayet Et
    TWİTTER. Twitter dolmuşuna binerken aklına gelmiyor du HUKUK ! CeHaPe nin seçim takip sistemi neden çökmüş? Bu çökmüş sistem mi kılavuzu yoksa Cihan mı?
    Cevapla
  • cengiz han 10 yıl önce Şikayet Et
    hAYRET . 1972 kurtuluşta bulunan Camlı ATATURK bütü vardi üzer,nde Türk aleminin en buyuk düşmanı komün,zmdir görüldüğü yerde ezilmelidir ibaresi vardı.Siyasel ve hukuk ögr.yurdundan çıktılar bu büstü taşladılar,hatırlarsanız sizde bizde nigde talebe yurdundaydık.Sonra bunlar Basın yayın y okulu nda kendi yoldaşları Mustafa KUSEYRIYI öldürdüler,kız meselesi yüzünden ve Ülkücülerin üzerine attılar taki ihtilal oldu herşey su yüzüne çıktı,,,Şimdi hangi mide ve yürekle bunlarla ayni tasa kaşık sallıyorsunuz,Bu kadar mı,kelime bulamıyorum yüreğim acı içinde..hELE HELE Sn ERDOGAN gibi mert ve cevher bir delikanlıya karşı durarak,ben sizi bu zamana kadar tutarlı ve dengeli biri olarak tanıdım,,yanıldımmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor