AK Parti'den BDP'li Kışanak'a kutlama ziyareti

AK Parti'li Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve belediye meclis üyeleri, BDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak'ı ziyaret ederek, tebrik etti.

AK Parti'den BDP'li Kışanak'a kutlama ziyareti
AK Parti'den BDP'li Kışanak'a kutlama ziyareti
GİRİŞ 15.04.2014 17:30 GÜNCELLEME 15.04.2014 17:30

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kışanak'a metal işlemeyle yapılan Harput Kalesi tablosu hediye ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Lise yıllarının en heyecanlı zamanlarını Diyarbakır'da geçirdiğini bildiren Yanılmaz, bu kentin kendisi için büyük anlamı olduğunu söyledi. Yanılmaz, "Kadim ve güzel bir şehir olan Diyarbakır'a hizmet etmek de tahmin ediyorum ki çok güzeldir. Umarım Elazığ da, Diyarbakır da hem kardeşliğin hem de güzel hizmetlerin bir örneğini ortaya koyacak. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak ise çocukluk yıllarının Elazığ'da, gençlikdöneminin ise Diyarbakır'da geçtiğini anımsatarak, daha sonra Diyarbakır'dan hiç kopmadığını söyledi. Kışanak, "Bu kentte iyi günlerimiz de zor günlerimiz de oldu. Bu kente olan vefa borcumuzu ödemek için böyle bir görev nasip oldu. Bu bir vesile olsun diye umut ediyorum. Diyarbakır'a layık hizmetler üretme konusunda büyük bir gayret içinde olacağız" diye konuştu.

Elazığ'da da halkın kaliteli hizmetlerle karşılaşmasından duyacağı memnuniyeti ifade eden Kışanak, "İki kent arasında da tesadüfe bağlı olsa da bir dostluk köprüsü var. Sizin eğitim yıllarınız var benim çocukluk. İnsanlar bazı şeyleri tercih edebiliyorlar. Bazı şeyler de onların doğası ve kaderi olabiliyor. En nihayetinde doğduğumuz yeri, kimliğimizi çok da tercih etmiyoruz. İnsanların doğuştan kazandığı kimlikleri var. Bir de sonradan geliştirdikleri tercihleri var. İkisini birlikte sürdürmek önemli. Bütün insanlık için halkımız ve kentimiz için en layık olabilecek hizmetleri üretmek önemli. Son derece ağır bir görev. İster Elazığ'da, ister Diyarbakır'da insanların bütün sorunları bizim omuzlarımızda. Bunun için çaba sarf edeceğiz. Umarım hep birlikte başarılı bir 5 yılı geçiririz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'de seçimin ardından dev borçlanma! Söz konusu rakam şaşkına çevirdi
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..