BDP'li belediyeden bir ilk

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nin işgalden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümünde bir ilk yaşandı.

BDP'li belediyeden bir ilk
BDP'li belediyeden bir ilk
GİRİŞ 16.04.2014 11:49 GÜNCELLEME 16.04.2014 11:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nin işgalden kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü nedeniyle Belediye, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortak çalışmayla temizlik kampanyası başlattı. BDP'li belediye ilk kez Kaymakamlık'la ortak projede buluştu.

Bugüne kadar BDP'li başkanların törenlere katılmadığı ilçede başkanlığa yeni seçilen BDP'li Rohat Özbay hem programa katıldı, hem de kurtuluş günü nedeniyle Kaymakam Karahan Daştan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İshak Arslan ile yapılan temizlik kampanyasına katıldı. Kampanya çerçevesinde Ahmedi Hani Türbesi, İshakpaşa Sarayı, Keşiş Bahçesi, Urartu Kalesi, Şafi Cami gibi tarihi ve turistik yerlerin bulunduğu caddenin temizliği yapıldı. Temizlik kampanyasına Kaymakamlık ve Milli Eğitim'de görevli memurlar ile belediyenin temizlik işçilerinden oluşan yaklaşık 40 kişi katıldı. Doğubayazıt'ta 2 gün süren temizlik kampanyasında 10 kamyon çöp toplandı. Kaymakam ve Belediye Başkanı kampanyaya katılanlara teşekkür etti. Belediye Başkanı Rohat Özbay, belediye olarak kurumlarla işbirliğine gireceklerini değişik kampanyalar düzenleyeceklerini bildirdi.

Öte yandan Doğubayazıt İlçesi'nde şimdiye kadar 2 dönem BDP'li Mukaddes Kubilay, 1 dönem de BDP'li Canan Korkmaz belediye başkanlığı yapmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    BÖYLE KÜRT KARDEŞİM e CAN KURBAN ... o bdp li kürt kardeşim i canı gönülden kutlarım.. allah a emanet olsun ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi