Çiçekler, engellileri sevindirecek…

30 Mart yerel seçimleri sonrasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Enver Yılmaz, makamına tebrik amaçlı gönderilen çiçeklerin satışını yaparak, elde edilen paranın engelliler için kullanılacağını açıkladı.

Çiçekler, engellileri sevindirecek…
Çiçekler, engellileri sevindirecek…
GİRİŞ 16.04.2014 17:31 GÜNCELLEME 16.04.2014 17:31

Ordu'nun kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine başlayan ve makamına oturmasının ardından bizzat ziyaretler ve sevdiklerinin çiçekleri ile tebrikleri kabul eden Başkan Enver Yılmaz, kendisine gönderilen yaklaşık 600 çiçeğin satışını yaparak hayırlı bir işe imza atacak.

Başkanlık makamına sığmayan ve makam odası dışındaki koridorlara alınan çiçeklerin satışını yaparak, toplumsal bir konuya el atacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Satışı yapılacak olan çiçeklerden elde edilen meblağ ile engelli kardeşlerimiz için akülü araç ve tekerlekli sandalyeler alacağız” dedi.

Bütün Çiçekler Buraya Gelmiş Gibi…

Başkan Enver Yılmaz konu hakkında yaptığı açıklamada kendisine çiçek gönderen herkese teşekkür ederken, seçim sonrasında makam odası ve makam dışındaki koridorun panayır alanına döndüğünü söyleyerek, ” Ordulu hemşerilerime teşekkür ediyorum. 30 Mart seçimlerinde başarılı çıktık. Seçim sonrasında bulunduğumuz mekânda bir panayır havasına büründü. Ordumuzda ki bütün çiçekler buraya gelmiş gibi oldu. Gönüllerinde olan sevgilerini buraya çiçek göndererek, bizlere olan teşekkürlerini göstermiş oldular. Ben çiçek gönderen, göndermeyen destek olan, olmayan bütün hemşerilerime canı gönülden tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Engelli Kardeşlerimizin Yüzlerini Güldüreceğiz…

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz gönderilen çiçeklerin satışını yaparak elde edilecek olan para ile engelli vatandaşlara akülü araç ve tekerlekli sandalye temin edileceğini belirterek, “İnşallah bir ilki daha başlatmış olacağız. Zira bu çiçekleri Ordu'muz da satış yapmak suretiyle, ortaya çıkacak para ile Ordu da ki engelli kardeşlerimize, engelli aracı alma konusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü üzerinden çalışma yapacağız. Buna yönelikte, bütün çiçeklerimizi inşallah gönderen kardeşlerimizin niyeti çerçevesinde bize çiçek gönderen kardeşlerimize minnet ve teşekkürümüzü sunacağız. Ortaya çıkacak meblağ ile birlikte de inşallah engelli kardeşlerimize hem akülü araçları hem de tekerlekli sandalyelerle birlikte memnun edip yüzlerini güldürmüş olacağız” şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!