Başkan mor koltuğa oturdu çaycısı sevindi

Yeni makam koltuğunu mor renkten seçen Van'ın Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, eski belediye başkanlığı makam koltuğunu çaycısı Mehmet Tanrıverdi'ye hediye etti.

Başkan mor koltuğa oturdu çaycısı sevindi
Başkan mor koltuğa oturdu çaycısı sevindi
GİRİŞ 19.04.2014 23:18 GÜNCELLEME 19.04.2014 23:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van'ın Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin, yerel seçim çalışmaları sırasında halka verdiği sözü yerine getirerek, eski belediye başkanlığı makam koltuğunu çaycısı Mehmet Tanrıverdi'ye hediye etti. Başkan Keskin, yeni makam koltuğunu ise mor renkte seçerken, dönmeyen sabit bir koltuğu tercih etti.

Seçim çalışmaları sırasında, belediye başkanlığını kazanması durumunda sabit bir koltuğa oturacağı ve halka asla sırtını dönmeyeceği sözünü ilçe halkına verdiğini belirten Erciş'in ilk kadın Belediye Başkanı Diba Keskin, bu sözünü bugün yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Makamda bulunan siyah renkli dönen koltuğu belediyenin çaycısı Mehmet Tanrıverdi'ye hediye eden Keskin, mor renkli sabit koltuğu ise ağabeyinin kendisine hediye ettiğini anlatarak, "Mor renk kadını temsil eden renktir. Bu koltuk halkın ve kadının koltuğu olacaktır. Halkımıza asla sırtımızı dönmeyeceğiz. İlçemizin sorunlarının çözümünde ise halkımızla birlikte çalışacağız" dedi.

Eski makam koltuğunu teslim alan belediye çaycısı Mehmet Tanrıverdi ise yıllardır karşısında hizmet ettiği koltuğa oturmanın sevincini yaşadığını belirterek, Başkan Keskin'e teşekkür etti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • ÖNDER BAL 10 yıl önce Şikayet Et
    HAHAAAAY ÇOK KOMİK VE BENCE GÜNÜN HATTA YILIN EN NEŞELİ HABERİ BU OLSA GEREK :). işin ilginç tarafı mevcut koltuğu belediyenin çaycısına vermekle bence bu bayan belediye başkanı ne kadar akıllı olduğunu gösteriyor . valla helal olsun Diba hanım ve bu olaydan sonra ben sizi belediyelerin Diva kadını ilan ediyorum bravo tebrik edrim . ve hangi partiye mensup olursanız olun size üstün başarılar dilerim . inşallah görevinizi layıkıyla yaparsınız . ve sizde bi örnek olursunuz TC belediyelerinde dönen koltuklar sizin sayenizde rafa kalkar yada çaycılara verilir , çünkü dönen koltuk yanar döner yönetici işidir !! ve dilerim tüm dönen koltuklar ortadan kalkar .. hayırlı olsun başkan hanım ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi