27 yıllık Belediye Başkanı Guinnes'e aday

Son yerel seçimlerde Edremit Belediye Başkanı seçilen, daha önce de 6 dönem üst üste Güre Belediye Başkanlığı yapan Kamil Saka, bu durumunu notere onaylattı. 27 yıldır başkanlık yapan Saka, Guinness rekorlar kitabına müracaat edecek.

27 yıllık Belediye Başkanı Guinnes'e aday
27 yıllık Belediye Başkanı Guinnes'e aday
GİRİŞ 28.04.2014 14:16 GÜNCELLEME 28.04.2014 14:16

Belediye başkanlığından emekli olan Edremit'in CHP'li Belediye Başkanı Kamil Saka, ‘Guinness rekorlar kitabına müracaat edebilmek için bütün mazbataları ile notere müracaat etti.

Belediye başkanlığı makamına gelen Edremit 1. Noteri Murat Uğurlu, 7 mazbatayı da inceleyerek kayıt altına aldı. Kamil Saka, yaptığı açıklamada, Türkiye'de 7 dönem belediye başkanlığı yapmış birinin görülmediğini söyleyerek, “6 Haziran 1987'de Güre Belediye Başkanlığına seçildim. Her 5 yılda bir yapılan seçimlerden son yerel seçimlere kadar Güre Belediye Başkanı, bu seçimlerde de bildiğiniz gibi Edremit Belediye Başkanı seçildim. Yedi dönemdir belediye başkanlığı seçimini kazanarak görevime devam etmekteyim. Ülkemizde benim kadar uzun süreli belediye başkanlığı yapan başka biri olup olmadığını araştırıyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı