Bakan İslam Mahmudiye'de kadınlarla buluştu

YSK tarafından iptal edilen ve 1 Haziran'da tekrarlanacak olan yerel seçimler öncesi Eskişehir'in Mahmudiye ilçesini ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bir daha kardeş kardeşe düşmesini istemiyoruz." dedi.

Bakan İslam Mahmudiye'de kadınlarla buluştu
Bakan İslam Mahmudiye'de kadınlarla buluştu
GİRİŞ 27.05.2014 21:21 GÜNCELLEME 27.05.2014 21:21

 

Mahmudiye'nin İsmetpaşa Mahallesi'nde kadınlarla bir araya gelen Bakan İslam, Mahmudiye ilçesinde 1 Haziran 2014 günü tekrarlanacak olan yerel seçim için oy istedi. Verdikleri sözleri yerine getirebilmeleri için vatandaşların yeniden kendilerine güvenmelerini ve oy vermelerini isteyen İslam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yapılması gereken çok iş var. İnsanlar iyiye, iyinin de iyisine layık. Biz AK Parti olarak bunu düşünüyoruz. Diyoruz ki, insan en iyiye layıktır. Bizler de sizlerin hizmetinde olarak en iyiyi sizlere verebilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İçinizde çok genç insanlar var. Ama hatırlayanlar vardır. 12 yıl öncesinde hatırlıyor musunuz? Gecede evlere kaç şehit gelirdi. Köyde analar başka ağlar, şehirde analar başka ağlardı.

Hepte analar ağlardı. Allah'a hamdolsun artık yok bunlar değil mi? Artık birbirini kabul etmek var, birbirini sarıp sarmalamak var. Birbiriyle dost olarak, kardeş olarak diz dize yaşamak var. İnsana bu yakışır değil mi? Bizimle beraber gelecekte böyle olacak. Bir daha kavga etmek istemiyoruz. Bir daha kardeş kardeşe düşmesini istemiyoruz. Bir daha çocuklarımız birbirini vursun, öldürsün istemiyoruz. Onun için sizlerden oy istiyoruz. Bize güvendiniz, verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bundan sonra da bu sözleri yerine getireceğiz inşallah. Bize tekrar güvenin istiyoruz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar