CHP 17 oyla kaybetti: Olay çıktı

Niğde merkeze bağlı Bağlama Beldesi'nde yenilenen belediye başkanlığı seçimini MHP'nin adayı Murat Karakuzu 17 oy farkla kazandı.

CHP 17 oyla kaybetti: Olay çıktı
CHP 17 oyla kaybetti: Olay çıktı
GİRİŞ 02.06.2014 00:25 GÜNCELLEME 02.06.2014 00:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

30 Mart öncesinde MHP'li başkanın görevde olduğu, 1533 seçmenin kayıtlı olduğu Bağlama Beldesi'nde 30 Mart'ta yapılan seçimlerde oy kullanan 1463 seçmenin 570'in oyunu alan CHP'nin adayı Muammer Afşar seçimi kazanırken, MHP'li aday Murat Karakuzu 568 oy, AK Partili aday Ahmet Erdoğan 323 oy almıştı. MHP Merkez İlçe Başkanlığı'nın zihinsel engelli 3 kişinin oy kullandığını öne sürerek İl Seçim Kurulu'na yaptığı itiraz üzerine seçim iptal edilmişti.

MHP KAZANDI

Bağlama Beldesi'nde resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan MHP'li Murat Karakuzu oldu. Karakuzu 698 oy alırken, CHP'li Muammer Afşar 681, AK Partili Ahmet Erdoğan ise 52, SP'nin adayı Nuh Turhan 1, BBP'nin adayı Ertan Gümüş 1 oy alırken, 29 oy da geçersiz sayıldı.



TAŞLI SOPALI KAVGA

Seçimin sonuçlanmasının ardından MHP'lilerle CHP'liler arasındaki tartışma taşlı- sopalı kavgaya dönüştü. Bağlama Ortaokulu önünde çıkan kavgaya jandarma ekipleri müdahale etti. Okulun önünde park halindeki 2 otomobilin de zarar gördüğü kavgada jandarma havaya ateş açarak kavgayı ayırdı. Yaralananların olduğu belirtilirken olay yerine ambulans geldi. Beldede tansiyonun yüksek olması nedeniyle takviye ekip istendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 23
  • Yusuf Osmanoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediğiniz Mesele var. Arkadaşlar bu beldede MHPli aday Murat KARAKUZU gerçekte MHPli değildir. AKP den aday adayı olmuş ezici çoğunluk Murat KARAKUZUyu AKPden aday olmasını istediği halde, AKP il yönetimi yanlış bir karar alarak AKPden A. Erdoğanı aday gösterdi. Buna mukabil Murat KARAKUZU da MHPden kerhen aday olmak zorunda kaldı. Halk da MURAT KARAKUZUnun başkanlığını tashih etti... Göreceksiniz bir kaç ay içerisinde Murat KARAKUZU AK PARTİ saflarına katılacak. Kendinizi daha fazla yormayın.
    Cevapla
  • suat 9 yıl önce Şikayet Et
    Çatınız bir. siz neyin kavgasını ediyorsunuz anlamadım, çatıda liderlerinizin yediği içtiği ayrı gitmiyor kuzu sarması olmuşlar, CHP sayenizde birçok yerde ihya olmuş başkanlıklar kazanmış, çatıdan bakıp size gülüyorlardır şimdi
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRUSU. CHP'ye karşı Mhp'nin kazandığına sevindim ama mecnun gibi CHP sevdalısı MHP'liler duymasın yine de. Emine Ülker Tarhan Bahçeliye hakaret ettiğinde CHP'yi kutsayan MHP'liler gördük çünkü.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP, SAYIN Abdullah GÜl'ün CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE MEcburen Meclise girdi!. Her alanda CHP ile İttifak yapan MHP o yıllarda mecburen meclise girdi. Girmeseydi kendi de biliyordu ki baraj altında kalacaktı. Millet onu affetmeyecekti!
    Cevapla
  • Kamil CANDAN 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP ne ise CHP de odur!. İkisinin de atası birdir. Al birini vur ötekine. MHP islami sınırların dışındadır. CHP zaten düşmandır. Herkes özgürdür ancak Müslüman olan bunlara oy vermez. Haa verenlerde nasılsalar öyle yönetilirler! Dinde zorlama yoktur. Yarın birgün neden biz çöpe kanalizasyona hizmetsizliğe mahkum olduk demeyin. Çünkü Kuran'da da buyurulduğu gibi "Başınıza gelen musibetler kendi yaptıklarınız yüzündendir."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...