MHP oylarıyla Gökçek'e meydan okudu

CHP Milletvekili Muharrem İnce, dünkü seçimden sonra Yalova'da konuştu.

MHP oylarıyla Gökçek'e meydan okudu
MHP oylarıyla Gökçek'e meydan okudu
GİRİŞ 02.06.2014 10:28 GÜNCELLEME 02.06.2014 13:48
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Seçimleri kazandıklarını söyleyen İnce, adayları Vefa Salman'ın sadece AK Parti adayını değil Başbakan Erdoğan'ı, başbakan yardımcılarını hatta İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediye başkanlarını bile yendiğini söyledi. İnce, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Ankara için de meydan okudu.

Muharrem İnce, Yalova'da partililere seslendi. Vefa Salman ile birlikte CHP otobüsüne çıkan İnce, Salman'ın sadece AK Parti adayını değil Başbakan Erdoğan'ı da yendiğini söyledi. İnce şöyle konuştu:

ANKARA İÇİN MEYDAN OKUDU

"Vefa Salman, Yalova'da Başbakan'ı da yendi. Bir de burada kamp kuracağım diyen Melih Gökçek var. Bak Melih Gökçek, sana sesleniyorum. Var mısın Ankara'daki seçimler de iptal olsun bir daha yarışalım. O zaman görelim. Hadi var mısın? 

İnce'nin bu sözleri sosyal medyada kullanıcılar tarafından alay konusu oldu. 2009 ve 2014 seçimleri karşılaştırılması yapılıp, 'Kayıp MHP oylarıyla meydan okuyor' denildi.

BAŞKA PARTİLİ OLUP BİZE OY VERENLERİ ALKIŞLAYALIM

Siz Türkiye'de herkes konuşuyor ya çatı. İşte çatı böyle olur. Biz sadece CHP'ye benim canım partime, Atatürk'ün partisine üye olanların ona gönül verenlerin oyuyla bu seçimi kazanmadım. Eminim ki başka siyasi partilerin mensupları oy verdi. Önce CHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Başka partiye oy veripte bu seçimde bize oy verenler için büyük bir alkış istiyorum. 

"DİKTATÖRE KARŞI OY KULLANDI"

Kolay değil bu! Bu kolay değil. Bir partiye mensup olacaksın, ülkenin geleceğini karanlık göreceksin ve diyeceksin ki bu diktatörü dur diyeceğim. Sonra da üye olmadığın bir partiye oy vereceksin. Ama verdiler mi evet verdiler. Allah razı olsun onlardan."

YORUMLAR 44
  • mehmet öz 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle. mhp chp ye iltihak etsin.
    Cevapla
  • m.ömeroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    dokuz ışığın yanına altı oku orak çekici de koydular..... çok da yakışmışlar birbirlerine... ne diyelim herkes razı!
    Cevapla
  • suat 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP=CHP. MHP artık bir sol parti olmuştur, hiçbir MHP li bundan sonra kalkıpta türklükten milliyetçilikten müslümanlıktan bahsedemez, yapılacak en iyi şey MHP ve CHP nin birlikte sol bir parti olarak birleşmesi olacaktır
    Cevapla
  • Ali Amca 9 yıl önce Şikayet Et
    BARAJ. MeHaPe liler yine baraj altına giderlerse anlarlar CeHaPe ile işbirliğinin FAİDE lerini !...
    Cevapla
  • Ali Gürbüz 9 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKÜCÜ GEÇİNENLERE KAPAK OLSUN. MUHARREM açık konuşmuş ve doğru demiş. MHP oylrı ile seçildiler. nerede ilk seçimlerdeki %5,5 MHP oyları. tabiiki chp de. CHP liler hem ülkücülere küfür ediyorlar, faşist diyorlar aşağılıyorlar, Rahşan Ecevit katiller dedi, biz İTÜ de okurken ülkücü kardeşlerimizi okula kampüse sokmuyordu bu solcular şimdi bizim ülküyüm deiyen kardeşlerimiz CHP ye oy veriyor. helal olsun devam edin böyle bakalım ne olacak sonunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?