Yeni belediye binasını anketle belirlediler

Zonguldak’ın Çaycuma Belediye binasının ön tarafına kurulan sandıkta halk kullanılan oylar sonucu inşaatı duran binayı seçti.

Yeni belediye binasını anketle belirlediler
Yeni belediye binasını anketle belirlediler
GİRİŞ 24.06.2014 19:44 GÜNCELLEME 24.06.2014 19:44

Çaycuma Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve halkın kararına bırakılan yeni bir belediye binasında mutavaata bağlandı. İlçede görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının huzurunda açılan sandıkta toplam 2819 oy kullanıldı.

Ankette, mevcut bina, Sosyal Bina, yeni alana bir bina ve inşattı duran bina seçenekleri olan oy pusulalarında halk kararını 1667 oy ile inşaatı duran binaya verdi. Başkan Kantarcı ayrıca, Çaycuma Belediyesi tarafından uygulanan ve hiçbir belediye de olmaya “Beyaz Masa” hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. 

Başkan Kantarcı, “Vatandaşlarımızın dilek ve isteklerini bildirdikleri zaman anında bilgisayar kayıtlarına geçerek, ilgili birimlere ulaşıyor ve çözüme gidiliyor. Son derece modern ve bölgemizde başka hiçbir belediyede uygulanmayan bir uygulamaya başlattık. 20 günde 413 müracaat yapıldı ve birçoğu çözüldü” dedi. Bu arada sayımda 4 boş oy da çıkarken, sayımda en çok oy alan inşaatı duran bina seçeneğini belediye meclisinde görüşüleceğini kaydetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü