Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

Mamak Ulaşım Hakkı Dayanışma grubu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, hakkında, suç duyurusunda bulundu.

Melih Gökçek hakkında suç duyurusu
Melih Gökçek hakkında suç duyurusu
GİRİŞ 03.07.2014 15:41 GÜNCELLEME 03.07.2014 15:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mamak Ulaşım Hakkı Dayanışma grubu üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile EGO yetkilileri hakkında, bazı otobüs güzergahlarında değişikliğe gittikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Adliye önünde toplanan grup adına açıklama yapan Hüsnü Akkuş, yaklaşık 3 hafta önce Ege Mahallesi, Tuzluçayır, Tekmezar, Şahintepe, Generel Zeki Doğan mahallelerini kapsayan güzergahta, UKOME kararıyla değişikliğe gidildiğini belirterek, bunun yasal olmadığını savundu.

Akkuş, gerekçe olarak da "protesto eylemlerinden kaynaklı can ve mal güvenliği olmamasının" gösterildiğini ifade ederek, "Yıllardır kullanılan ve hiçbir can ve mal kaybının yaşanmadığı güzergah bir anda güvensiz oldu. 100 binlerce insanın okula, işe gitmek için kullandığı hat kapatılmıştır. Bu suçu işleyen Melih Gökçek, UKOME yetkilileri, EGO 3. bölge yetkilileri, suça ortak olan sorumlu hareket amirleri, otobüs şoförleri hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından grup, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkan işini bilir.. Belediye otobüsünü yakanların, araçlarına ve hizmetlere zarar verenlerin belediye hizmeti almaya hakkı yoktur. Asıl solcu komünist parazitler için suç duyurusu yapmaları lazımdı. Ama niyet niyet değil ki.
    Cevapla
  • Alberto Monetti 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan. suc duyurusu yapın bakalım.gecen hafat yolu kapatmıslar araba ile gectim ama insan nede olsa korkuyor.adamların yuzunde meymenat yok sol orgutler ellerine almıs cocukları kullanıyorlar.melih baskan sonuna kadar haklıdır guzergah konusunda.kurunun yanında yasta yanacak ama olsun bir sofor yaralansa olse benim icin daha degerlidir.su ramazanda konusturuyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!