Yılmaz’dan Ünyelilere bayramda müjde

Enver Yılmaz Ak Parti Ünye İlçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programında Ünye’ye teleferik müjdesi verdi.

Yılmaz’dan Ünyelilere bayramda müjde
Yılmaz’dan Ünyelilere bayramda müjde
GİRİŞ 30.07.2014 11:22 GÜNCELLEME 30.07.2014 11:22

Ramazan Bayramının 2. gününde, Ak Parti Ünye ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Başkanı Adem Çalık ve partililer katıldı.

Programda Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Ramazan Ayına gerek iftar programlarımız, gerekse iftar sonrası programlarımızla dolu dolu geçirdik bugün bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz” diyerek bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

TELEFERİK MÜJDESİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın bayramlaşma programında yaptığı konşmada ise Ünye’ye teleferik müjdesi geldi. Başkan Yılmaz; Atatürk Parkı’ndan, Çakırtepe’ye uzanan güzergahta hem deniz, hemde kara manzaralı teleferik çalışmasının strattını verdiklerini söylerken, bayramlaşmada alkış tufanı yaşandı. Enver Yılmaz ayrıca “seçimden önce söz verdiğimiz kültür sitesi ve Tabakhane Deresi için çalışmalarımız devam ediyor Saray caddesinde yapacağımız 2 kilometre sıcak asfalt için ise startı verdik bunlar bizim yapmamız gereken işlerdi, teleferik de bugün bir müjde” diye konuştu. Başkan Yılmaz ayrıca “30 mart seçimlerinin ardından gerek ilçe belediyelerimizde gerekse Büyükşehir belediyemizde yapılanma sürecini tamamladık. Ünye ve Fatsa’da çalışma ofislerimizi hayata geçiriyoruz. Çarşamba günleri mesaimiz Ünye’de geçireceğiz. İkizce, Çaybaşı ve Akkuş’la artık Ünye’de buluşacağız” adedi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz İsrail’in Gazze’ye düzenlediği hain saldırıları bir kez daha kınarken Gazze’yi kardeş şehir ilan ettiklerini, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak İsrail ürünlerini boykot etmeye devam edeceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Ünye’den ayrıldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı