Fuat Avni hakkında suç duyurusu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Twitter fenomeni fuatavni’nin kendisini hedef alan iddialarına ilişkin olarak konuştu.

Fuat Avni hakkında suç duyurusu
Fuat Avni hakkında suç duyurusu
GİRİŞ 05.09.2014 18:34 GÜNCELLEME 05.09.2014 18:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 @fuatavnifuat Twitter hesabından yapılan paylaşımlarla yeni bir açıklama daha yapan CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu bir karalama kampanyasıdır.” dedi.

Başkan Çerçioğlu, “Kim ya da kimler olduğu belli olmayan kişiler tarafından yönetilen bir karalama kampanyası ile karşı karşıyayım. Yasal yollardan hakkımı arıyorum. Suç duyurusunda bulundum. Bilişim teknolojilerinin böylesine geliştiği bir dünyada hiç kimsenin ve hiçbir şeyin gizli kalamayacağını düşünüyorum. Bu karalama kampanyasının asıl mimarlarının da çok kısa bir sürede, bir şekilde ortaya çıkacağına inanıyorum. Doğrunun kalesi yıkılmaz. Ben bildiğim yolda yürüyorum ve kentime hizmet ediyorum.” dedi. 

@fuatavnifuat Twitter hesabından, Özlem Çerçioğlu’nun, Recep Tayyip Erdoğan görüşmesinde, yolsuzluk dosyası ile tehdit edilerek AK Parti’ye geçmesi için baskı yapıldığı iddia edilmişti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir haber derlenmiş . haber kaynagı vs hersey güzel anlaşılıyor herşey bence sizce?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor