Gökçek kendisini eleştirenlere yanıt verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, su baskınları nedeniyle kendi eleştirenlere fotoğraflarla yanıt verdi.

Gökçek kendisini eleştirenlere yanıt verdi
Gökçek kendisini eleştirenlere yanıt verdi
GİRİŞ 08.09.2014 17:11 GÜNCELLEME 08.09.2014 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz aylarda Ankara Batıkent Metro İstasyonu'nu su basmıştı. Bu olay üzerine sosyal medyada Melih Gökçek'e karşı kampanya başlatılmıştı.

MELİH GÖKÇEK'TEN FOTOĞRAFLI YANIT

Türkiye'yi etkisi alan sağanak yağış, Ankara'da dahil birçok ilde su baskınına neden oldu. Bunun üzerine Türkiye'nin dört bir yanından fotoğraflar toplayarak kolaj yapan Melih Gökçek, kendisini eleştirenlere  fotoğraflarla yanıt verdi.

"BU KONUNUN ALT YAPIYLA İLGİSİ YOKTUR"

Gökçek, twitter hesabından "Ankara'da iki gündür yoğun yağış üzerine bazı bölgelerimiz de su baskınları oldu. Muhalefet hemen konuyu gündeme getirdi. Bu konunun alt yapıyla ilgisi yoktur.bunu defaatle örnekleriyle anlattım. Bu konuda İzmir Belediyesi'ni defaatle örnek verdim. Alın birkaç gün öne Çanakkale'nin hali.." mesajnı paylaştı.

İŞTE O TWEETLER

YORUMLAR 3
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    MECBURİYET. Ak Parti'nin mecburen sırtında taşımak zorunda kaldığı kambur.
    Cevapla
  • mehmet coşkun 9 yıl önce Şikayet Et
    ey vicdansız adam. aynısı izmirde olunca kayıklarla tweet atıp dallga geciyosun balık adamların resmini tweetliyorsun Ankkarada olunca bunun altyapıyla alakası yok bu kadar yüzsüz olunur yuh diyorum sana.....
    Cevapla
  • Kursuna 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayiliyorum bu baskanin konusmalarina.. Hic bir seyin alti kalmiyor. Rabbim yolunu acik etsin. Sekizinci ayda bir gurbetci olarak aylemle yanina vardim, randevuyu 6 vermisti malesef gidemedim, yiyenimiz asker gelecekti havalaninda ona gittik amma bizi iyi karsiladilar onlara tessekurlerimi burdan iletiyorum. Rabbim gönlune göre versim Melih beye. Saygilarimi iletiyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi