AK Partili Coşkun, Muharrem İnce'ye çattı

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun: Muharrem İnce, halkımızın mağdur olduğu bu sorunu gündem malzemesi yapabilmiştir"

AK Partili Coşkun, Muharrem İnce'ye çattı
AK Partili Coşkun, Muharrem İnce'ye çattı
GİRİŞ 20.09.2014 15:09 GÜNCELLEME 20.09.2014 15:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, partisinin İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, su sıkıntısının sadece kentin değil, ülkenin hatta dünyanın en önemli sorunları haline geldiğini söyledi. Ülke genelinde yeterli yağışın olmadığını ve bunun da su sıkıntısına yol açtığını dile getiren Coşkun, "Geçen sene ülkemizde tatmin edici bir kar yağmadı hatta hiç yağmadı, kış olmadı. Mevsimlerde ciddi bir değişiklik söz konusu. Dolayısıyla kışın kar yağmazsa sonbaharda yağmur yağmazsa barajlarımızda tabii ki su olmayacaktır, tehlike kapınızı çalacaktır" diye konuştu.

Yalova'nın, en az su sıkıntısı yaşanması gereken illerden biri olduğunu anlatan Coşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Garip olan ve üzüldüğümüz olan şu; zaman zaman da bir öz eleştiri olarak da Yalova adına, partimiz adına da yapmaktan imtina etmeyeceğim. O da şu; yüzde 60'ı yeşil olan bir şehirde yaşıyoruz. Önü deniz, arkası dağ olan, yeşili olan, doğal güzellikleriyle maruf olan bir şehirde yaşıyoruz ama Türkiye'de ilk sinyali bizim vermemiz üzücü. Bu şehirde herkes adına söylüyorum çünkü bizden daha tabiat şartları farklı olan, zor olan yerler vardı ancak ilk olumsuz haberi biz verdik, ilk sinyali biz verdik ve kamuoyuna da Türkiye gündemine de oturdu; susuz bir şehir, susuz bir Yalova olarak. Bu da bizi oldukça üzmüştür."

İnce ve Salman'a eleştiri

Coşkun, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin, su sıkıntısıyla ilgili AK Parti'lileri suçlamasını eleştirdi. İnce'nin, "Beceriksiz AKP'liler" sözünü hatırlatan Coşkun, şunları kaydetti:

"Beceriksiz yerel yönetim bunların üstesinden nasıl gelir ben tahmin edemiyorum. Gelemez de zaten. Öyle bir niyetleri yok. Bir yanlışlıkla geldiler, oturdular, bakalım daha hangi şeylerle karşılaşacağız. Yalova'nın bu sorunun çözmek için İl Başkanı ve teşkilatlarımızla beraber ilimizin en önemli gündemi haline gelen, taraflarla görüşüp kısa ve uzun vadeli programların hep içinde olduk. Suyla ilgili yapılan çalışmalarda hiçbir katkısı olmayan Sayın Milletvekili Muharrem İnce, halkımızın mağdur olduğu bu sorunu gündem malzemesi yapabilmiştir. Onu da becerdi. Yalova'yı ve Yalova'da yaşayanlar bu sorunla sanki bugünden itibaren yüzyüze kalmış gibi ağzına geleni düşünmeden söyleyebilmiştir. Bu bir reyting fırsatçılığıdır ama biz ona bu fırsatı vermeyeceğiz. Talihsiz açıklamalarında sarf ettiği kendisine yakışır ifadelerin hiçbiri halkımızın mağduriyetine ne bir deva olabilmiştir ne de yapılan çalışmalara katkı vermiştir. Sadece laf, konuşma." 

YORUMLAR 2
  • Yusuf Yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalova niye kaybedildi ?. Yalovanın kaybedilmesinin en büyük sebebe Temel Coşkunun ve il yönetiminin beceriksizliğidir..
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    yalovanın imtahanı. kanımca bu dönem chp nin son dönemidir bir 30 yıl daha idarede halk orda onlara yetki vermez aynı istanbul gibi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı