Gökçek: Mahkemeye çıkmaya hazır ol

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka arasındaki kavga gittikçe büyüyor.

Gökçek: Mahkemeye çıkmaya hazır ol
Gökçek: Mahkemeye çıkmaya hazır ol
GİRİŞ 22.10.2014 08:27 GÜNCELLEME 22.10.2014 08:27

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın avukatına talimat verdiğini ve Gökçek ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını açıklamasına Twitter hesabından cevap verdi.

İşte Gökçek'in attığı o tweetler;

"Aylin ASKİ'yi itibarsızlaştırmak için elinden geleni yaptı... Kaçak su kullandığı ortaya çıktı...Rezil oldu... Ankara'lıyı yalan yanlış bilgilerle meşkul etti...Şimdi tutmuş "Efendim benim itibarım yerle bir edildi." diye feryad ediyor...Sen kendini itibarsızlaştırdın Aylin. Beni mahkemeye vermiş...Biliyorsunuz bir kamu görevlisine suç yüklemek ve kamu görevlisinin takipsizlik alması karşı dava hakkı doğurur...Bu konuda pekçok dava kazandım...Şimdi bekliyorum...Ama Aylin ben de seni daha önce savcılığa verdim,sen de onun sonucuna katlanacaksın.Diyeceksin dokunulmazlığım var...6 ay kaldı...Hiçbir parti kaçak su kullanan mv'ni aday göstermez onun sonucuna katlanacaksın. Onun için mahkemeye çıkmaya hazır ol..."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!