Türel'den Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri

Menderes Türel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sel eleştirisi: Zil takıp, Antalya'da düğünlerde oynarken neden Manavgat'a gitmemiş?

Türel'den Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri
Türel'den Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiri
GİRİŞ 28.10.2014 14:07 GÜNCELLEME 28.10.2014 14:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Manavgat'ta sel felaketi olduğunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya'da olduğuna vurgu yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kılıçdaroğlu'nun Manavgat'a gitmemesini sert bir dille eleştirdi. 

Kendilerinin sel bölgesinde halkla birlikte olduğunu belirten Türel, 'Sel felaketi olduğunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Antalya'daydı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in doğum gününe katılıp, pastasını keseceğine Manavgat'a neden gitmemiş? Ben de bunu sorarım. Zil takıp, Antalya'da düğünlerde oynarken neden Manavgat'a gitmemiş?' dedi.  

YORUMLAR 8
  • HÜSEYİN İLHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Siyasetçilerimiz maalesef doğru atış yaptıklarını kabul etsekde aslında kardeşliğin,bir ve beraberliğin temellerini tahrip ediyorlar.Muhalefet demek iktidardakinin her şeyini doğru-yanlış dmeden İTİRAZ etmek olmadığını,iktidardakilerinde yaptıkları doğruda olsa bunu başa kakmamalarını bilmesi lazım.Ülkemizin probleminin temelinde bu anlayış var.Sn.M.TÜREL i selzedelere karşı yaptığı çalışmadan TEBRİK EDİYORUM.
    Cevapla
  • zigana 9 yıl önce Şikayet Et
    Manavgatlılar oy ermemişte ondan!
    Cevapla
  • Bahane 9 yıl önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi ama ulkemi ona buna sikayet etmeyin.yeter sizden cektigimiz.
    Cevapla
  • yanlış.. 9 yıl önce Şikayet Et
    uslup hiç hoş değil sayın başkan...antalyaya yakışmıyorun bu uslup ile...
    Cevapla
  • vatanperver 9 yıl önce Şikayet Et
    bence başkanın uslübu az bile kardeşim. Karaman Ermenek ilçesindeki maden faciasına gittimi, rant çıkarı olsaydı gider ve kendisi gibi ülke yi karıştırma heveslilerini organize eder ve milletin acısını düşünmeden toplumsal olay çıkarttırır sonrada bu olayı hükümede yüklemek isterdi ancak bu sefer kendi derdine düştüğü için aklına gelmedi galiba. Onun için üslübü bence başkanın gayet iyi aynen başkan devam yanındayız.
    Cevapla
  • bekir cizmeci 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardesim bana ne selden telden,selin sorumlusu belediye baskanidir yani,ben oraya dugune gelmisim,maksadimi asamam der gecer,kilicdaroglu bu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı