CHP'li Belediye'de yolsuzluk

Aydın'da CHP'li Büyükşehir Belediyesi'ne ait mazotu para karşılığı satarak parayı zimmetine geçirdiği iddia edilen kişi tutuklandı.

CHP'li Belediye'de yolsuzluk
CHP'li Belediye'de yolsuzluk
GİRİŞ 02.11.2014 16:08 GÜNCELLEME 02.11.2014 16:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Makine Bakım Onarım İkmal Birimi tesislerindeki mazotun para karşılığı satıldığı ihbarı üzerine takip başlattı.

"SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI"

Tesiste görevli Z.T'nin (45) belediyeye ait mazotu H.D'ye (49) sattığını belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. Operasyonda Z.T ile 3 ton mazot verdiği H.D suç üstü yakalandı. Mazotla, kamyonete ve varillere el konuldu.

18 BİN LİRAYI ZİMMETİNE GEÇİRDİ

İnceleme sonucu Z.T'nin, belediyeye ait yaklaşık 10 ton yakıtı satarak buradan elde ettiği 18 bin lirayı zimmetine geçirdiğinin tespit edildiği ileri sürüldü.

Gözaltına alınan Z.T. ile H.D. emniyetteki işlemlerinin ardından "zimmet ve zimmete iştirak etmek" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 6
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPli belediyelerde daha doğal ne var ki?
    Cevapla
  • Abdullah Demir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yolcu, Hırsızlığı yapan kişi o kurumun bir çalışanı. O kurumun Bir başkanı vardır. Kurumunu ve çalışanları denetlemelidir. Sadece o kurumda değil. Tüm kurumlarda iş ehline verilmelidir.Dinimizde işin ehline verilmesi çok ama çok önemlidir. Bundan kasıt, İşini en iyi yapacak, adil olacak, dürüst olacak, işini layık şekilde yapacak, haram yemeyecek... Örnek olarak Nisa süreseinde ilgili ayetlere bakabilirsiniz. Biliyorsunuz ki işler eğer ehline verilmezse toplumda huzur kalmaz ve güven kaybı olur. O yüzden o kişiyi işe alan, ve ona iş veren kişi ve kurumlar da direkt sorumludur. Bu CHP olduğu gibi AKP li de olabilir. CHP li belediyeler yakalanıyor da AK liler yakalanmıyor mu? veya BDP li, MHP li önemli olan Ayet de çok net anlatılmıştır.En çok hakkında yolsuzluğu ortaya çıkan veya söylenen belediyeler kim? Şişli, Pendik, Antalya... birçok var internete bakınız.
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    yolsuzluk olmuş belki ama.... yapanıda HEMEN TUTUKLAMIŞLAR. başka partilere mensup,diğer yolsuzluk yapanlar,rüşvetle iş görenler,rüşvet yiyenler gibi serbest kalmamış.anlıyana.
    Cevapla
  • duuuuur 9 yıl önce Şikayet Et
    yolcu orda dur sevmem deme bal gibi seviyorsun hatta ve hatta aşıksın aşıııııııık
    Cevapla
  • ........ 9 yıl önce Şikayet Et
    tamam dogru bulmuyorsunda akpde olsaydı chp liler susardımı demek istedin merak ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!