CHP'li Yalova Belediye Başkanı: Ağaçlar kesilecek

Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman yapılacak köprülü kavşak için "Ağaçlar mecburen kesilecek" dedi.

CHP'li Yalova Belediye Başkanı: Ağaçlar kesilecek
CHP'li Yalova Belediye Başkanı: Ağaçlar kesilecek
GİRİŞ 25.11.2014 13:33 GÜNCELLEME 25.11.2014 13:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman, Tonami Meydanı’nda yapılacak köprülü kavşak için ağaçların kesilecek olmasına tepki gösterilmesi ile ilgili olarak, "Türkiye’de 30 santimetre çapında bir ağacı sökecek ne ekipman ne teknoloji var. Dolayısıyla onları söküp alma şansımız yok, kesilecek" dedi.

YORUMLAR 25
  • halil 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP olunca ağaçta keser,kimsede sokaklara dökülmez.Hele belediye AKP li olsaydı görün savaş manzaralarını.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Gezi zekalılar, zeka seviyelerini gösterirler diye boşuna beklemeyin. Ağaçları kesecek olan CHP li belediyeler olunca zeka seviyelerini ortaya koymazlar. Ataları maymunu taklit ederler. Görmedik, duymadık, bilmiyoruz.
    Cevapla
  • irfan adiyamanli 9 yıl önce Şikayet Et
    hayırdır ne olduda açağ sizin için önemsiz hale geldi hani ne olursa olsun ağaç kesilmezdi topçu kışlası yapılacaktı sırf ağaç kesiliyor diye ülkemize 100 milyar dolarlar kaybetirmdinizmi ey agaç sevdalıları yazık size yazık biraz ülkenize yararınız olsun topçu kışlası da yapılmalı yolda yapılmalı okulda hes te enerji santralleride yoksa ülke nasıl kalkınacak bir arpa boyu bile ilerleyemezik .durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Hayy 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağacın beyni var, ağacın dili var, ağacın ruhu var. Ağaçlar bunlardan daha insan. Ağaç kökünü bilir, duracağı yeri de...Ağaçtan herşey olur da bunlardan ne olur İsviçreli bilim adamlarını şaşkına çeviren yaratıklar bunlar...
    Cevapla
  • LEVOCAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Haydi gezi zekalılar tonami meydanına hücüm edinde görelim niyetinizin ne kadar saf ve halis olduğunu.Mesele ağaç ise!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler