Şişli'de kritik gelişme! Sarıgül istifa mı etti?

Bu sabah Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye istifa dilekçesini verdiği söylenen Emir Sarıgül iddiaları reddetti. İnönü ise farklı konuştu

Şişli'de kritik gelişme! Sarıgül istifa mı etti?
Şişli'de kritik gelişme! Sarıgül istifa mı etti?
GİRİŞ 08.12.2014 14:00 GÜNCELLEME 08.12.2014 14:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

“30 Mart 2019’a kadar belediye başkanımın emrindeyim" diye açıklamada bulunan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül, istifa iddialarıyla ilgili olarak konuştu.

Sarıgül, "bunlar da nereden çıkıyor, anlamış değilim yani. Ben görevimin başındayım, başkanımı çok seviyorum. Başkanımın da sonuna kadar emrindeyim. Sadece ben değil, bütün başkan yardımcılarımız, bütün meclis üyelerimiz biz başkanımla bizim sloganımız, birlikte sevgiyle. Onu biraz daha açalım. Kararlı, verimli ve uyumlu birlikteliği sergiliyoruz. açıklamasında bulundu.

Konuyla ilgili olarak Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ise şunları söyledi: “Emir Sarıgül’ün istifa dilekçesi verdiğini duydum ama böyle bir şey önüme gelmedi henüz. Muhtemelen gelir. Böyle bir niyeti olduğunu belirtti ama o kadar. Yani başka bir şey yok ama böyle bir konu var. Her şey birkaç saat içinde belli olur zaten.”

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 7
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    sanrım doymadı sarıgül aile şirketi hanedan kurmuş nerde devlet nerde savcılar sarı gülün büyük şehir belediye başkanı oldgunu düşünün istanbul yandı keten helvası oğlu şişlide sarı gül büyük şehirde düşünemk bile ürkütücü ALLAH bunlara fırsat vermesin sarıgüle oy veren düşünsün nerdesin kemal kılıcdaroğlu hani dürüstün hak hukuk haram diyordun gerçi seni sayan taka kimki vesallam
    Cevapla
  • sayder 9 yıl önce Şikayet Et
    adamların memleket derdi yokki,makam,koltuk sevdasındalar,nasıl rant elde ederiz derdindeler.allah bu memleketi bu sülüklerden korusun.
    Cevapla
  • CAN TANER 9 yıl önce Şikayet Et
    Şişli belediyesindeki rant bir türlü paylaşılamıyor. Yıllardır şişliyi sömüren zihniyet sömürmeye devam etmek için varını yoğunu ortaya koymuş. Bir Savcı çıkıp ta sormuyor neler oluyor diye.
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    İçişleri bakanlığı Şişli Belediyesi'nde yaşanan bu alavere dalavereyi incelemeye alıp, gereğini yapmalıdır.
    Cevapla
  • sakir 9 yıl önce Şikayet Et
    sisli belediyesi adamlarin gelir kapisi istifa edermi hiç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!