Türel: O provokasyonu CHP'liler yaptı

Geçtiğimiz yaz Antalya'da açılan 1 kilometrelik Kadınlar Plajında üstsüz güneşlenme krizi yaşanmıştı

Türel: O provokasyonu CHP'liler yaptı
Türel: O provokasyonu CHP'liler yaptı
GİRİŞ 10.12.2014 09:53 GÜNCELLEME 10.12.2014 12:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Antalya'da geçen yaz hizmete giren kadınlar plajında üstsüz denize girme tartışması başlamıştı. Plajda denize giren bir grup kadın, üstsüz denize giren diğer kadınları belediye görevlilerine şikayet etmişti. Bunun üzerine bir süre konu gündeme oturmuş, daha sonra ise unutulmuştu.

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel Kadınlar Plajındaki üstsüz güneşlenme kriziyle ilgili aylar sonra Hürriyet'ten Ahmet Hakan'a açıklama yaptı.

CHP'NİN PROVOKASYONUYDU

CHP'li bazı kadınların plaja provokasyon için gelerek üstsüz güneşlendiğini ve olası bir müdahaleyle de bunun üzerinden propaganda yapma amacı taşıdığını kaydetti. Türel "CHP'den birkaç provokatör oraya gitti, üstsüz güneşlenmek gibi bir tercihte bulundular. Karışmadık. Baktılar ki bir şey olmuyor, bir hafta sonra bıktılar ve işin peşini bıraktılar" dedi.

YORUMLAR 5
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    Milleti aç bırakıp sonra yardımlarla oy toplamak Müslüman bir insanın görevi mi ? Acıyorum
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    ne ahlak yapısında olduklarını teşhir etm,işler..Müslümanım deyip CHPye oy verenler düşünsün!
    Cevapla
  • eDepliLeR 9 yıl önce Şikayet Et
    Kişilerde edep haya ar iman Ahiret inancı olmazsa üstsüz değil altsız gezse ne gezmese ne onlara bu Ümmetin öyle bir ahı var ki bu onlara yeter !!!!
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bu chpden herşey beklenir chp demek provakasyonda 1 numaradır yalovada nedense kuzu olmuştu chp milletin oldugu yerde asla olmaz çünkü geninde nasıl batırırm türkiyeyi zihniyeti var sahil dedinmi chp kum dedimi chp şarap dedimi chp inanç dedinmi orda dur arkdaş hopppppp orda cami ahır camı samanlık cami dedimi chp orda kalkandır vesallam türel başakn sana başarılar dilerm tek başına chpyi sandıga gömdün 2015 de millte osmanlı taokadını çakatır ALLAHIN izniyle vesallam
    Cevapla
  • MERHAMET 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin çıktığına hiç mi hiç şaşırmadım.Allah bu insalara karşı bizleri hep korusun.Hem soyunup denize gireceksin hem de arkasından provakasyon yapacaksın.Allah"ı hiç mi hesaba katmazsınız be.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak