Türel: İstedikleri sokağı veririz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den işadamı Fettah Tamince'ye cevap gecikmedi.

Türel: İstedikleri sokağı veririz
Türel: İstedikleri sokağı veririz
GİRİŞ 11.12.2014 15:50 GÜNCELLEME 11.12.2014 15:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nin 150 milyon gecelemenin olduğu Antalya'da yılbaşını çağrıştıracak hiçbir şey olmadığına yönelik açıklamalarıyla ilgili, "Kent aydınlatılmasına katkı koyacak işadamları ve yatırımcılara sonuna kadar istedikleri sokak, meydan, bulvarı tahsis ederiz" dedi.

"TAMİNCE SOSYAL SORUMLULUK GEREĞİ SÖYLEMİŞ"

Türel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'ya yeni yıl dolayısıyla yerli ve yabancı pek çok turist geldiğini belirtti.

Fettah Tamince ile görüştüğünü, bu sözü Antalya'da önemli turizm yatırımı yapan işadamlarına hatırlatma amacıyla söylediğini ifade ettiğini dile getiren Türel, "Tamince bu sözleri, Antalya'da para kazanan turistik tesislerin kentin aydınlatılmasına katkı koyması, bir sosyal sorumluluk gereği söylemiş" diye konuştu.

Yılbaşı hazırlıklarının bu hafta sonu başlayacağını bildiren Türel, şunları söyledi:

"Kent aydınlatılmasına katkı koyacak işadamları ve yatırımcılara sonuna kadar istedikleri sokak, meydan, bulvarı tahsis ederiz. Bu aydınlatma çalışmalarına katkı koymalarını bekleriz. Bundan memnuniyet duyarız. Bunda sorun yok. Biz, geçmiş senelerde belediye olarak ne çalışma yapılmışsa onu aynen yine uygulayacağız."

Yılbaşı gecesi Cumhuriyet Meydanı'nda Mustafa Ceceli'nin konser vereceğini anlatan Türel, belediye olarak konserin dışında herhangi bir program yapılmayacağını kaydetti.

"CHP KADIN KOLLARI AÇIKLAMA YAPSIN"

Başkan Türel, kadınlar plajı ve üstsüz denize girme tartışmalarına ilişkin soruları da yanıtladı. Her zaman kadınların özgürlüklerini savunduklarını, yasaklarla mücadele ettiklerini vurgulayan Türel, yasaklar, yolsuzluk ve yoksulluklara karşı olduklarını kaydetti.

Üstsüzlerin kadınlar plajına girmesi ile ilgili söylediği sözlere CHP'li kadınların alınganlık göstermesini anlayamadığını belirten Türel, şöyle konuştu:

"Kendileri eğer üstsüz denize girenlere karşıysalar, bunu açıkça söylesinler. Böylece herkes dertlerinin ne olduğunu anlasın. Kadınlar plajında herkes denize giriyor, kadınlar bütün özgürlüklerini kullanmak suretiyle denizin nimetlerinden istifade ediyor. Bunun içerisinde her kesimden insan var, üstsüzler de var, onun dışındaki arkadaşlarımız da hanımefendiler de var. Bir röportajda kadınlar üstsüz giriyor diye sözlerimizden ne anladılar bilmiyorum, bunu protesto haline dönüştürmekteki manayı da anlamadım. Açıkçası denize giren üstsüzlere, yerli turistlere, yabancı turistlere karşıysalar, CHP Kadın Kolları bunu açıkça çıksın, söylesin, herkes de ne demek istediklerini anlasın."

YORUMLAR 7
  • Halil koç 9 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyanlar Dini Vecibelerini Kendi Maddi İmkanlarıyla Kutlasınlar Hangi Kurum Olursa Olsun Farketmez Benim Devlete Verdiğim Vergi İle Noel Kutlaması Yaparsa ALLAH cc Şahit Ahirette İki Ellerim Yakalarında Olacak
    Cevapla
  • seval yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    suda indirim yaptı bölümünün beğenis.i kayboldu
    Cevapla
  • Bilge Kral 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkan beyi tebrik ederim,güzel fikir.Özel sektör para kazansın diye belediye bütçesinden sokakları caddeleri donatmak aydınlatmak akıl kar ı değildi zaten.Alışmışlar her şeyi belediye yapsın biz para kazanalım.Yok öyle yağma artık...
    Cevapla
  • murat kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    nerede islam hoş görüsü sevgi saygısı? neden adamların kulamalarına saygı göstermiyoruz?
    Cevapla
  • mürşit 9 yıl önce Şikayet Et
    islami gün ve geceler için devlet kasasından exra harcama yaplımadığı gibi,gayri müslimlerin özel gün gecelerinde de yapilmamalı.böylesi harcamaları.topluluklar kendi ceplerinden yapmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı