Ankara’da şok eden olay!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent yollarında yaşanan buzlanmalara ilişkin şok açıklamada bulundu.

Ankara’da şok eden olay!
Ankara’da şok eden olay!
GİRİŞ 01.01.2015 13:21 GÜNCELLEME 01.01.2015 13:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’daki gizli buzlanmayı kimliği belirsiz kişilerin yaptığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı bir radyo programında Ankaralıların ulaşımla ilgili sorularını cevapladı.

“22 ARALIK GÜNÜ ENTERESAN BİR OLAY OLDU”

Başkan Gökçek, karla mücadele ve yol güvenliği ile ilgili açıklamalarına ilginç bir olayı aktararak devam etti. 22 Aralık tarihinde Ankara’da gizli buzlanmadan dolayı yaşanan kazalarla ilgili olarak, tuzlama araçlarının söz konusu gün de dahil devamlı olarak nöbette bulunduğunu belirten Gökçek, “O gün enteresan bir olay oldu. Refüjlerde birçok su vanasının musluklarının açıldığını arkadaşlarımız tespit ettiler. Kış vakti özel muslukları açmışlar ve oradan sızan su da yolda buzlanmaya neden olmuş. Birisini yakaladılar, ancak isabetli çıkmadı. Şimdi polis ısrarla bunu yapanları arıyor” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl Milleti sen saf mı sandın:). Soğuk olması başka yağış olması başka. Kışın buharlaşmanın ve bitki metabolizmasının yavaşlamasıyla su ihtiyacının azaldığı bellidir. Ama kışın da bitkilerin suya ihtiyacı vardır. Vanaları toptan kapatamazsın. Ayrıca ana vanayı kapatmak borulardaki suyu bitirmez. Bir de şu nokta var, akan suyun donması daha zordur, borunun içindeki durgun su daha kolay donar.
    Cevapla
  • SAF MI SANDIN 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanım, kışın sulama yapılamayacağına göre, Bu sulama hatlarının ana vanalardan kapatılması gerektiğini düşünemeyecek kadar Zeki(!) Bürokratlarla çalışırsan, onları savunmak için daha çok "fıkra gibi" açıklamalar yapmak zorunda kalırsın. Hain zihniyetli adamlar açmasalar bile, sıfırın altına düşen soğuk havalar bu boruları zaten patlatacaktı...
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Ankara rumuzlu yorumcu! Dediğin doğru bile olsa senin dediğinle Başkanın dediği arasında alaka yok. Yeryüzünden ayrık olması nedeniyle köprülerin altından da soğuma olması nedeniyle yağmur suyunun da köprü üzerlerinde donması söz konusu olabilir. Bu tabiat şartlarıyla ilgilidir ve Başkanın sözü de buna ilişkin değildir. Kasıtlı olarak insanların can ve mal emniyetini tehlikeye atanlara laf söylüyor Başkan. Sen niye bundan alınıyorsun?
    Cevapla
  • ankara 9 yıl önce Şikayet Et
    o gun olan kazalar çoğu köprü üstündeki buzlanmadan dolayı vardı oralarda musluk nerde
    Cevapla
  • Vizyon 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeden CHP silinecek, ülke refaha erecek. Diğerleri sorun yaratmaz.
    Cevapla
  • ali caner 8 yıl önce Şikayet Et
    ? ... anlat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı