Beton manzaradan ne zaman kurtulacağız?

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Taksim'le ilgili merak edilen soruyu yanıtladı.

Beton manzaradan ne zaman kurtulacağız?
Beton manzaradan ne zaman kurtulacağız?
GİRİŞ 16.03.2015 18:43 GÜNCELLEME 16.03.2015 18:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Taksim ile ilgili ihalemizi yaptık. Proje de hazır. Mevsim itibariyle biz orayı şantiye haline çevirirsek 'yağmur çamur bugünden çok daha kötü olur diye' biraz daha beklettik. Mevsim şartlarının biraz daha düzelmesini arzu ediyoruz. Müteahhit hemen girebilecek inşallah" dedi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • üsküdarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    ünalan mahlesinde yükselen EMAR,a ait olan binalar tam tamına camlıca tepesini 65,metre geçiyor bu yapılar istanbulun sülüetini bozmuyacakmı.topbaş başkanım geregin yapılmasını istanbullu olarak istemekteyim.selamlar
    Cevapla
  • üsküdarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    sene 1993 yer aksaray iski önü olmayan suya yapılan zamları stand açıp imza kampanyası yapıyorduk.yani shp,li başkan sözeni,şimdi topbaş başkan suyu yarı fiyatına verecekmi, ALLAH SUYU BEDAVA VERİYOR.
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    istanbulda uzun zaman sonra tekrar geldim.. sarıyer baktım bir iki kisvis dışında hiç bir şey yapılmamış.. trafik desen öğlen saatlerinde rahatlardı.. metro ile ulaşım varsa istanbulda bir yerden bir yere gidersin yoksa sadece zamanın gider.. istanbul türkiyenin 4 te 1 nüfusu kaldırmıyor... ve diğer illere yatırım yapılmayıp oranın şişirilmesi hizmet değil siyasettir...istanbul turist ve geçici gelenlerle 20m nüfusu kaldırmıyor.. ne yaparsan yap hikaye..
    Cevapla
  • Selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Nezaman yıkılacak Sultan Ahmet caminin görüntüsünü bozan gökdelenler?
    Cevapla
  • Osman KARAHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'a hizmet sevdalısı, İstanbul aşığı ve beyefendisi Sn.Kadir Topbaş Bey "Büyük Reis'ten" aldığı hizmet bayrağını bu şehrin en yüksek noktasına dikip İstanbulumuza adeta dünya başkenti hüviyeti kazandırmışrır... Sn. Başkanımız bu necip şehirde hizmet götürmedik en ücra köşe bile bırakmamıştır.İstanbulumuzun siluetini destansı binlerce yer altı ve yer üstü hizmetlerle donatarak baştan aşağı değiştirmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı