Aydın Belediyesi'nde skandal Atatürk heykeli

Aydın’ın Didim ilçesi meydanında bulunan Atatürk heykeli, yıkılmaması için telle duvara tutturuldu.

Aydın Belediyesi'nde skandal Atatürk heykeli
Aydın Belediyesi'nde skandal Atatürk heykeli
GİRİŞ 19.03.2015 17:31 GÜNCELLEME 19.03.2015 17:31
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Aydın'da bulunan CHP'li Didim Belediyesi, haziran ayından bu yana devrilmemesi için telle bağlu tutulan Atatürk heykeli önünde tören düzenledi.

9 AYDIR DEVRİLME TEHLİKESİ YAŞIYOR

Heykelin durumu ile ilgili 9 ay önce haber yapılmasına rağmen Atatürk heykelinin durumunun Didim’e yakışmadığını belirten ve isimlerinin açıklanmamasını isteyen ilçe sakinleri, "Didim, yerli ve yabancı binlerce turistin yaşadığı şehir. Kent Meydanı’nda bulunan ve Atatürk’ün sivil giyimli en büyük heykellerinden biri Didim’de. Ancak heykel 9 aydır devrilmek üzere. Devrilmemesi için de aylardır telle bağlı şekilde ayakta tutuluyor. Atatürk’ün partisine mensup bir partiden seçilmiş bir belediye başkanın Atatürk’e karşı olan duyarsızlığı şaşırtıyor" diyerek, heykelin bir an önce onarılmasını istediler.

TELLE DUVARA SABİTLENDİ

İlçe Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, daire amirleri ve siyasi parti temsilcilerinin de katılımı ile gerçekleşen törende Belediye başkanı Deniz Atabay protokol üyeleri ile Atatürk’ün 9 aydır bakımı yapılmayan heykelinin önünde bu şekilde tören yaptı. Dev Atatürk heykeli devrilmemesi için aylardır telle bir duvara sabitlenmiş vaziyette duruyor.

YORUMLAR 32
  • HEY KEL 9 yıl önce Şikayet Et
    Nasılda cahiliye adeti. Önünde durmak ondan medet ummak . Evet saygı ama HEYKELE değil . Şahsiyete yapılan işe işin sahibine sahibinin hakkına saygı . Bu devirde hala bu zihniyet. Aynen lat uzza ya yapılan gibi yapılıyor. ALLAH aşkına oradakiler acaba kaçı Fatiha okumuştur GAZİ için
    Cevapla
  • wiwiwi 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum yazan adam AKP'li, konu ile alakalı belediye başkanı chp'li, ama adam utanmadan MHP'ye laf söylüyor. Neymiş her tarafa meyilliymişte MHP. Siz ilk önce Erbakana yaptığınız ihanetin hesabını verin. F.G. ile aranız ters düşene kadar yediğiniz nanelerin hesabını verin de öyle konuşun. Zamanın asıl paralelcileri şimdi MHP'yi paralelin içine sokmaya çalışıyo ya "YEMEZLER".
    Cevapla
  • Gülme krizine girmeyin yahu :-)))) 9 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkü kelepçeleyen zihniyet.. Ak Parti olsaydı MHP ile el ele verip 4 yıl hakaret yağdırırdı.. Hişşt MHP nerdesin yahu.. Tepki versene hadi.. Ortağına bişey demezsin... Anasol_M bir zamanlar 3 lüydü.. Şimdi hdp'yide baraj aştırarak yine üçlü koalisyon kuracaklarını hayal ediyor bunlar.. İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN.. MHP varken SOL PARTİLER hdp'Yİ YANINA ALIR VE HÜKÜMETİ KURARLAR.. MHP Türkeşten sonra her yöne meyilli bir parti oldu.. Yalnız Ak Parti'ye gücü yetmez bunların..O zamanları içi Ergenekon dolmuş bir Saadet Partisi vardı.. Erbakan tek başına mücadele etti.
    Cevapla
  • Samsunlu adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalnızca yüce Allah bakidir gerisi gelip geçici bir gün Atatürk'ü putlaştıranlarında tabuları yıkılacak iki yüzlüler yalnızca CHP değil eğer AKP li belediye olsaydı ne olurdu düşünün işte bu millete hala inanamıyorum neden CHP neden mhp neden hdp her şeyin özü büyüklerin yani anne babaların geçmişte sıkıntı çektiklerini ülkenin nadıl yönetildiğiğni çocuklara anlatmamaları gençler eskiden olan bitenden haberdar değil zannediyorlarki Türkiye eskidende böyleydi onun için tembellik yapmayalım bunları anlatalım hatta televizyonlarda sık sık anlatılmalı bence
    Cevapla
  • vizyon 9 yıl önce Şikayet Et
    chpnin ülkeyi yönetme planı da buna benziyor.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı