İstanbul trafiğine çözüm bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, E-5 karayolu trafiğinde önemli bir tıkanma noktası olan Şirinevler minibüs duraklarını yer altına alıyor.

İstanbul trafiğine çözüm bulundu!
İstanbul trafiğine çözüm bulundu!
GİRİŞ 26.03.2015 16:40 GÜNCELLEME 26.03.2015 16:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü, minibüs duraklarının da bulunduğu bölgeyi kapsayan alanda yeraltı otoparkı ve minibüs terminali yapılması için 7 Nisan'da ihaleye çıkacak.

Projeyle bölgedeki taksi ve minibüs duraklarının yeni yapılacak yeraltı otoparkına taşınması ve bu sayede özellikle akşam saatlerinde E-5 yan yolda oluşan trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi planlanıyor.

İhale şartnamesine göre, yeraltı otoparkının yapımı 400 günde tamamlanacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • üsküdarlı 9 yıl önce Şikayet Et
    ibb.belediyesi 1000 daireli sitelere izin veriyorya izin verdiği inş.şirkenden 1 şerit yol yapmasını isteyecek başka çare yok
    Cevapla
  • MAĞDURLARDAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Avcilar_Küçükçekmece yi nasil cozeceksiniz! Orayida mi yeraltina alacaksiniz ! İnsanlarin psikolojisi bozuldu, herkes ruhsal bunalimda. Baskan önce buranin durumu ne olacak.Bir aciklama yap lütfen...
    Cevapla
  • nuri 9 yıl önce Şikayet Et
    demekki istanbul şirinevlerden ibaret
    Cevapla
  • halk 9 yıl önce Şikayet Et
    ya sorun bumu yani. pes valla. her gün avcılar-kağıthane gidip geliyorum. tek sorun yan yol bağlantılarının katılım noktasından kaynaklı trafik. nasıl çözeceksiniz bu durumu???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'