Gökçek resti çekti: Başkanlığı bırakırım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun vaatlerini belgelerle çürüteceğini söyledi.

Gökçek resti çekti: Başkanlığı bırakırım
Gökçek resti çekti: Başkanlığı bırakırım
GİRİŞ 22.04.2015 07:03 GÜNCELLEME 22.04.2015 15:26
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek,, "Kılıçdaroğlu ortaya çıktı. İki dönemdir kendisi seçimlere giriyor, başbakan adayı olarak. Bu seçimde de aynı şekilde ortaya çıktı ama bir başka Kılıçdaroğlu var. Evelden ağzından laiklik düşmezdi. Şimdi lafı değiştirdi. Ekonomiden bahsetmeye başladı. Üst akıl Amerika'dan bunlara danışman gönderdi. Dediler ki zamanında bir Genç parti vardı. Attı, attı millete. Yüzde 7 oy aldı. Sen de bol bol at. Atabildiğin kadar at. Bir mi inandırırsın, iki mi, üç mü? Bu cuma gecesi Beyaz Tv'ye çıkıyorum. Kılıçdaroğlu'nun nasıl attığını hem de böyle belgelerle göstermezsem ben bu belediye başkanlığını bırakırım. Bu adamın her şeyi palavra" ifadelerini kullandı.
 
"MHP'Yİ, CHP VE HDP İLE KOALİSYONA HAZIRLIYORLAR"
 
Muhalefet partilerine koalisyon eleştirisinde bulunan Gökçek, "HDP'ye gelince bir yığın katili savunan bir siyasal parti, kuzu postuna büründü. Her tarafta barış, barış, barış diyor. Onların da gerçek yüzlerini ortaya koyacağız. MHP'ye gelince bütün varlığını, her şeyini HDP ve PKK düşmanlığına bağlayan bu siyasal partiyi şimdi kalkıp getirip CHP ve HDP ile koalisyona hazırlıyorlar. MHP sözlerinde samimiyse daha şimdiden şunu açıklamalı. Demeli ki arkadaş boşu boşuna HDP ile bizi kimse bir araya getiremez, çaba sarf etmesin; desin inanalım. Ama göreceksiniz demeyecek. Sandığa onlar da gömülecek. Ak Parti'miz bu seçimlerden Anayasa'yı değiştirecek çoğunlukla çıkacak ve bir sefer daha yedi düvel rezil olacak" dedi.
 

YORUMLAR 39
  • Yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer çok kendine güveniyorsa sayın başkan CHP %30 oy alsın ben başkanlığı bırakırım desin :)
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık… CHP %30’un altında oy alırsa Başkanlığı bırakacağım demesi gereken biri varsa o da Kılıçdaroğlu’dur.
    Cevapla
  • Gökçek 9 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz siyaset peşindesin siyaset aileye saadet kapısı değil oğlunu milletvekili Ada'yı yapamadın diye kuduruyon Arınç ın söyledikleri doğru Gökçek yakışmıyor sana
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek KK’yı tarumar edecek diye sen kuduruyor olmayasın. Gökçek’in oğlunun siyasete atılmak istemesi seni ne ilgilendirir?
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Talha kardeş , Cumhurbaşkanı seçiminde HDP adayı Demirtaştı.Neden İhsanoğlunu desteklemediler? Ya biraz mantıklı ve akıllı yorumlar yapalım kardeşler.Bağnaz siyasi tarafgirlikle yorum yapmayalım.Ben MHP yi de yeri gelir eleştiririm , Ak Partiyi de.Kim bir çivi çakarsa memlekete alkışlarım.Kim de zarar verirse kışkışlarım.
    Cevapla
  • şef 9 yıl önce Şikayet Et
    sen çok yaşa koca başkan...
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi