Usta: Belediyeyi özel sektör gibi yönetiyoruz

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İMMM Derneği Başkanı Kadir Gurbetçi ve yönetim kurulunun davetine katıldı.

Usta: Belediyeyi özel sektör gibi yönetiyoruz
Usta: Belediyeyi özel sektör gibi yönetiyoruz
GİRİŞ 05.05.2015 12:48 GÜNCELLEME 05.05.2015 14:06

Meslekte Birlik Gaziosmanpaşa ve Sultangazi İlçe Temsilcilikleri tarafından organize edilerek her ayın ilk Salı günü yapılan kahvaltısı Gaziosmanpaşa Belediyesi Yemekhanesinde yapıldı.

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Bölge Sorumlusu Bülent Çetinkaya’nın yaptığı açış konuşması ile başlayan kahvaltı, Kadir Gurbetçi ve Hasan Tahsin Usta’nın konuşmaları ile devam etti. Kahvaltı sonunda günün anısına Hasan Tahsin Usta’ya bir tablo hediye edilerek teşekkür edilmiş oldu.

Bülent Çetinkaya yaptığı açış konuşmasında “Davetimize icabet ederek kahvaltımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Geleneksel olarak her ayın ilk Salı günü yaptığımız kahvaltıyı bu kez de belediye başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta’nın davetine uyarak burada yapıyoruz. Bizleri davet ettiği için hepiniz adına kendisine teşekkür ediyorum. Hem kendi adımıza hem bir hemşeri olarak hem de vergi mükellefi olarak belediye ile ilişkilerimiz son derece önemlidir. Ayrıca sadece kendi adımıza değil müşterilerimiz adına da zaman zaman belediyenin muhatabı oluyoruz. İnşallah bu tanışıklığımız ilerideki ilişkilerimizde bizler adına yararlı olur.  Ben kendisine teşekkür ediyor ve ilçemize yapacağı hayırlı hizmetlerde başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Başkanı Kadir Gurbetçi yapılan etkinlikten dolayı bölgedeki meslektaşlarına ve kahvaltıya ev sahipliği yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ettikten sonra “Bizler çalışmalarımızı beş önemli esas üzerine bina ederek çalışmalarımızı programlamış bulunuyoruz. Bunlardan birincisi örgütleyen ve öğrenen, ikincisi meslek mensubunun eğitim ve öğretimi suretiyle kabiliyetlerini daha yukarı çıkarmak, üçüncüsü ona daha çok sosyal imkân sağlamak, dördüncüsü mesleğimizin icrası sırasında ortaya çıkana sorunları ortadan kaldırmak ve son olarak da meslek mensubuyla daha çok iletişime geçmek suretiyle mesajlarımızı aktarmak şeklinde bir programı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Her ilçe de en az onbir kişiden oluşan temsilcilikler oluşturma çabası içersindeyiz. Bunun sonucu olarak da 2016 Mayıs ayında yapılacak seçimlerde en iyi sonucu almaya çalışacağız” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise yaptığı konuşmada “Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Aranızda eski ve yeni meclis üyesi arkadaşlarım var. Dolayısı ile sizlerin arasında kendimi rahat hissettiğimi belirtmeliyim. Belediyeler bugün özel sektör mantığı ile yönetilmektedir. Şayet kamu kurumu mantığı ile yönetilmiş olsaydı belediyelerin durumunu düşünmek bile istemiyorum. İlçemiz yapılaşma bakımından maalesef henüz istenen noktada değildir. Ülkemizin en büyük kentsel dönüşüm projesini yaptık hayata geçirmek üzereyiz. İlçemizin %40’a yakın bir kısmında kentsel dönüşüm başlamış ve önümüzdeki günlerde daha büyük boyutlarda başlatacağız. Bu konuda siz muhasebeci ve mali müşavir dostlarımızın çevresinden faydalanmak istiyoruz. Davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'