Vali ve Belediye Başkanı ormanda çöp topladı

Bilecik'te düzenlenen 'Temiz Çevrem' kampanyasında Vali Nayir ile Belediye Başkanı AK Partili Yağcı, Atatürk Kent Ormanı'nda çöp topladı.

Vali ve Belediye Başkanı ormanda çöp topladı
Vali ve Belediye Başkanı ormanda çöp topladı
GİRİŞ 05.05.2015 19:17 GÜNCELLEME 05.05.2015 19:20
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Atatürk Kent Ormanı'nda gerçekleştirilen çöp toplama etkinliğine, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Akat, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile Bilecik Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Vali Nayir ile Belediye Başkanı Selim yağcı eldiven giyip yanarına aldıkları poşetlerle ormanlık alanda çöp topladı. 

Vali Ahmet Hamdi Nayir, büyük küçük herkesin çevreye ait sorumluluklarını bilmesi gerektiğini ifade ederek, "Hem günümüzü hem geleceğimizi kurtarmak için çevremize özen göstermeliyiz. Daha güzel bir çevrede yaşamaya hakkımız varsa, beraberinde sorumluluğumuz da olacaktır" dedi. 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da "Ben hep, 'Çevresini hor gören, geleceğini zor görür' diyorum. Gerçekten çevremiz bizleri anlatan en önemli etkenlerden birisi. Dolayısıyla yaşam kalitemizin daha yüksek olması ve geleceğimize daha emin adımlarla yürüyebilmemiz için çevremizi iyi korumalıyız, kollamalıyız. Çocuklarımıza daha güzel bir çevreyi emanet etmeliyiz" diye konuştu.
 

YORUMLAR 17
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    bir söz vardır---onun adı Yaşar ,karokolda doğru söyler ,mahkemede şaşar diye---ne alakası var diyeceksiniz ,ama çok var. onun adı belediye başkanı,seçimden seçime coşar. uydu dimi...
    Cevapla
  • yunusemre 8 yıl önce Şikayet Et
    milletçe alkışlıyoruz
    Cevapla
  • hkl 8 yıl önce Şikayet Et
    ben alkışlamıyorum.
    Cevapla
  • ÇARESİZ ESNAF 8 yıl önce Şikayet Et
    Temizlik imanın yarısıdır.
    Cevapla
  • Aslolan, 8 yıl önce Şikayet Et
    çöp atmama alışkanlığının kazandırılmaya çalışılmasıdır.
    Cevapla
  • tvf 8 yıl önce Şikayet Et
    takım elbise ve kravatla çöp toplanmaz, çünkü elbiseniz kirlenir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek