Kadir Topbaş'ın en ilginç programı

Gazhane binasının enerji müzesine dönüştürülmesi için restorasyon çalışmalarına start veren Topbaş il sıvayı kendisi söktü.

Kadir Topbaş'ın en ilginç programı
Kadir Topbaş'ın en ilginç programı
GİRİŞ 06.05.2015 20:50 GÜNCELLEME 07.05.2015 07:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy Hasan Paşa’daki tarihi Gazhane binasının enerji müzesi ve kültür merkezine dönüştürülmesi için restorasyon çalışmalarına start verdi. İnşaat alanında sıva sökerek gazetecilere poz veren Topbaş, duvar ustalığındaki maharetini konuşturdu.



GAZHANE KÜLTÜR MERKEZİ OLUYOR

1892 yılında hizmete giren tarihi Hasanpaşa Gazhanesi’nin işletmesinin 50 yıl süre ile işletilmesi için Fransızlara verildi. 1931’de millileştirildi, 1945’te İETT’ye devredildi, 1993 yılında kapandı. Toplam alanı 31 bin 495 metrekarelik gazhanedeki restorasyon çalışmaları kapsamında yapının çalışma felsefesini anlatan birimler korunuyor. Yeni kullanım fonksiyonları kazandırılan tarihi mekan, Yapının çalışma maliyet felsefesini anlatan birimlerin korunduğu mekan, eski ve yeniyi buluşturan bir yapı haline getiriliyor.Restorasyon çalışmaları kapsamında kültür merkezine dönüştürülecek Hasanpaşa Gazhanesi’nde enerji sistemleri müzesi ve bilgi tüneli, uluslararası sergi salonu, açık pazar yeri, atölye, 375 kişilik çok amaçlı gösteri salonu, çocuk bilgilendirme evi, 3 adet cep sineması, 40 kişilik 3d sinema ve fuaye alanı, kütüphane, seyir terası, restoran ve kafeterya ile 310 araç kapasiteli otopark yer alacak. Projede uluslararası
sergi salonu ve açık pazar da yer alıyor



İSMEK KURSİYERLERİNE ZİYARET

 Topbaş’ın Kadıköy programında İSMEK kurslarını ziyaret de vardı. Hasanpaşa’daki İsmek kursiyerlerini ziyaret eden Topbaş, bu kez dikiş makinasının başına oturup kursiyerlerin şaşkın bakışları arasında dikiş dikti. 

YORUMLAR 4
  • güzel 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok mütevazi bir insan.
    Cevapla
  • Fuat Avninin Kayınçosu 8 yıl önce Şikayet Et
    #Onlar Konuşur Ak Parti Yapar,diye boşuna demiyoruz!
    Cevapla
  • Alev Kadin Elif 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam Türkiye,nin ilk 50 zengini icinde adam adam gibi adam iste.
    Cevapla
  • melinoz 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok takdir ediyor ve çok seviyorum.Kendileri tam bir Istanbul Beyefendisidir.Görev süresini inşallah onuruyla tamamlayarak milletin gönlündeki ebedi yerini alacaktır.Parayla-pulla,şahsi zenginlikle işi ve alakası olmayan birisi.En güzel tarafı da bu.Bu yönüyle AKP ve onların eşrafından ayrılıyor.Oldukça da mütevazi ve alçakgönüllü.Onu bunu azarlamaya,hakaret etmeye aileden aldığı terbiye asla müsaade etmez.Belli ki muhterem ailesinden köklü bir terbiye ve eğitim almış.Allah ömrünü uzun etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi