Topbaş: Borcumuz yok, kasada paramız var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metro hattının temel atma törenine katıldı.

Topbaş: Borcumuz yok, kasada paramız var
Topbaş: Borcumuz yok, kasada paramız var
GİRİŞ 21.05.2015 18:54 GÜNCELLEME 21.05.2015 18:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

"Bir gurur tablosunu birlikte yaşıyoruz" diyen Topbaş, İstanbul’da yapılan metroların çok ileri teknolojiye sahip olması nedeniyle "model metrolar" olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak kamuya 1 lira borçları olmadığını belirten Topbaş, "Kasada paramız var. Adım adım hizmete dönüştürüyoruz" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı ’Merkez Türkiye’ projesini de eleştiren Topbaş, "İnsanların hayal bile edemeyeceği laflar edeceksiniz... Olmaz. Çok büyük iş yapacağınıza inanacaklar. Amerika’ya bir kez gittim diyeceksiniz, dünyayı etkileyecek metropol kuracağım diyeceksiniz, millet buna inanacak. Trilyonlar buradan gidecek. Bırakınız ya... Türkiye’yi değiştireceğiz diyorlar, daha kendileri değişmedi" şeklinde konuştu.

YENİ METRO HATTI 6,5 KİLOMETRE OLACAK

Konuşmaların ardından, Kadir Topbaş butona basarak Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş Metro hattının temeline ilk harcı koydu. Kabataş-Beşiktaş-Darphane-Mecidiyeköy güzergahında 3 istasyonla hizmet verecek 6,5 kilometrelik yeni metro hattı sayesinde, Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar birbirine metro ile bağlanmış olacak. Kabataş bağlantısıyla 24,5 kilometreye ulaşacak olan hat, daha sonra Halkalı Toplu Konutlar-Altınşehir-Başakşehir hattı ile birleşerek İstanbul Metrosu’nun can damarlarından biri haline gelecek.

YORUMLAR 2
  • MUHAMMED KARTAL 8 yıl önce Şikayet Et
    izmiri sel götürmüş. kanal izmir kuruyorlar herhalde. :) :) gülünecek hallerine acıyorum bunların.
    Cevapla
  • Hasan KARA 8 yıl önce Şikayet Et
    Başkan,Kasada Paramız Var Deyince Kan Emicilerin Tansiyonu Yükselip Çıldırıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu