Antalya'dan sonra bir ilk olacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ünye, Fatsa ve Perşembe ilçelerinde Kadınlar Plajı projesi tüm hızıyla sürüyor.

Antalya'dan sonra bir ilk olacak!
Antalya'dan sonra bir ilk olacak!
GİRİŞ 24.05.2015 14:50 GÜNCELLEME 24.05.2015 14:50

Perşembe ilçesi Efirli bölgesinde yürütülen Kadınlar Plajını inceleyen Başkan Enver Yılmaz, “1 Haziran gibi burayı hizmete alacağız. Bu yatırım Ordu’da bir ilk olacak” dedi.

ORDU’DA BİR İLK OLACAK…

Başkan Enver Yılmaz beraberinde; Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve Perşembe Belediye Başkan Yardımcısı R. Olcay Çanak ile birlikte incelemelerde bulunduğu Perşembe Kadınlar Plajının 1 Haziran itibarıyla hizmete gireceğini ifade ederek, “Perşembe aile plajımızın inşaat sürecini Perşembe Belediye Başkanımızla, Altınordu Belediye Başkanımızla, Perşembe Belediye Başkan Yardımcımızla ziyaret ettik. Haftada bir bu alana geliyoruz. Çok hızlı bir şekilde çalışmaların olması bizler için de sevindirici. İnşallah müteahhit arkadaşımız, gerekli tüm altyapı hizmetlerinin bittiğini ve 1 Haziran gibi buranın hizmete sunulacağının haberini bizlere bildirdi. Çok kısa bir süre sonra bu tesis Ordu'da ilk olacak” şeklinde konuştu.

SOSYAL DEVLETİN GEREĞİ…

Çevresinin çevrilmesiyle birlikte aile plajı kimliği ile kadınlara ve çocuklara mahsus spor kompleksi ve spor alanlarından oluşan mesire yeri özelliğinde ki kadınlar plajının halkın özellikle yaz döneminde rahatça kullanabileceği bir mekan olacağına dikkat çeken Başkan Enver Yılmaz, “ Bölgemizin yazın o rehavetli ve nemli havasından kurtulabileceği, ailelerimizin gönül rahatlığıyla gelebileceği bir ortam oluşturuyoruz. Burayı ayrımcılığın bir gereği değil, sosyal bir devletin gereği olarak, Türk toplumunun örf, adet ve geleneklerine uygun bir yaz dönemi geçirmesi için kadınlarımızın ihtiyaçlarını giderecek bir tesis olarak düşünüyoruz. Altınordu ve Perşembe ilçemizin yoğun olarak kullanacağı bu alan inşallah kısa bir süre sonra hizmete açılmış olacak. Perşembe ve Altınordu ilçelerimizin yararlanacağı bu tesisle birlikte Ünye ve Fatsa'daki Kadınlar Plajımızla bu yıl inşallah Mavi Bayrak Ordu'muzda daha rahat denize girilebilir, sosyal tesislerin sayısını çoğaltmış olacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da