Gökçek'ten HDP mitingi için ilginç iddia!

Melih Gökçek, HDP’nin 30 Mayıs’ta İstanbul Kazlıçeşme’de düzenleyeceği miting için 200’e yakın Ermeni’nin İstanbul’a geldiğini söyledi.

Gökçek'ten HDP mitingi için ilginç iddia!
Gökçek'ten HDP mitingi için ilginç iddia!
GİRİŞ 30.05.2015 07:50 GÜNCELLEME 30.05.2015 15:26
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

HDP büyük İstanbul mitingi için ilginç iddialarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avrupa ve Ermenistan'dan 150 – 200 arası Ermeni'nin İstanbul'a geldiğini söyledi.

Gökçek, “İnşallah bunların sayıları çıkarılır ve bu millete isim isim zikredilir. Bunların bu mitingde ne işleri var? Çünkü bunlar Ermenistan'ın kurtuluş mitingi olarak görüyorlar. Bizi izleyen Kürt kardeşlerim bu mitinge gitmeyin. Çünkü bu Kürt Mitingi değil, Ermeni mitingi. gazeteciler bizi dinliyor; yarın gidip sorsunlar. Bunlar sadece miting için geldiler. Bütün Kürt kardeşlerim bunu bilsin; bu Ermeni mitingi. Ama sonuna kadar Kürt lafı kullanılacak” dedi.

YORUMLAR 52
  • Fikir 8 yıl önce Şikayet Et
    Igiliz+abd+siyoonizm hadhaş gazeteleri Sayin Erdogai ve ak partiyi Istemiyor. Pkk chp mhp de istemiyor. The economist. The time newyork Guardian The Sun akp partiyi istemiyorlar. Isbirlikcileri yayin ve tvler de istemiyor. Dmedyada istemiyor. yani CNNTURK yani aciik aciik erdogani abd projesdi diye tsnimlayan gazzetecileri bunyesinde toplayan dmedya adlarindan bile belli degil mi kiimin akliyla oynuyorlar ki devşirme. Medya birde haşhaşi lerde eklendi ak parti ve Rte yi istemiyorlar. Normal karilamask gerek. Bu vatani Seven oyunu Akpartiye vermeyecek de kime vereecek. Bre gafiller.
    Cevapla
  • Fikir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yil 1995 yada 96 iidi.pkk 150 kisilikbir grupla mardin savur icoren köyü yakinlarinda covani byakaladi. Koyunllarinn kellesini kesmeden butundan keserek kayun daha can vermeden butunu pişirip. Zikkimlandilar. O grup bir suru katliam yaoti. O terörist. Gruptan farkli noktalarta12ser 14er seklinde yakladik yarisi gebertilkdi. Gebertilenlerin hepsi hep sunnetsizdi. O zamanin hdp side cenazelere sahip çıkmamıştı. Sunnetsuzler koyun tezek coplugune ggomuldu.
    Cevapla
  • vanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin gogcek zaten bunlar ermeniye hizmet ediyorlar istanbulda demedilermi biz hepimiz ermeniyiz
    Cevapla
  • Vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk bir ermeni projesidir. Değilse kürt kürdü öldürür mü? pkk yıllarca daha adı konulmamış kürt çocuklarına kurşun sıkmadı mı? Artık oyunu kime verirsen ver.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş adamlar artık Hdp ye nasıl çamur atarız derdindeler. İstediğiniz kadar karalama propagandasına devam edin. artık kafası çalışan sizin oyununuza gelmiyorrr. bunu anlayın artık . Allah Büyüktür ve İnşallah inadınıza bu barajı geçeğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama