Başkan Gökçek 215 çiftten 5 çocuk istedi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 215 çiftin dünya evine girmesine aracı oldu.

Başkan Gökçek  215 çiftten 5 çocuk istedi
Başkan Gökçek 215 çiftten 5 çocuk istedi
GİRİŞ 22.08.2015 12:13 GÜNCELLEME 22.08.2015 12:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 215 çiftin dünya evine girmesine aracı oldu. Maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftlerin tüm masraflarını karşılayan Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği törenle de nikahlarını kıydı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında 215 çiftin dünya evine girmesine aracı oldu. Maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen çiftlerin tüm masraflarını karşılayan Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği törenle de nikahlarını kıydı. Altınpark Anfa B Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Sizlere her sene yaptığımız gibi eğlenceli bir nikah töreni yapmak istiyorduk ama yurdumuzun dört bir tarafından şehitlerimizin gelişi nedeniyle, kendi aramızda nikah yaparak mutluluğunuzu paylaşalım istedik” dedi.

Başkan Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek’in ev sahipliği yaptığı törene, Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Jülide Sarıeroğlu, Lütfiye Selva Çam, Ayhan Yılmaz ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları, davetliler ve 215 çiftin yakınları katıldı.

BAŞKAN GÖKÇEK, ÇİFTLERDEN 5 ÇOCUK İSTEDİ

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen 215 çiftin toplu nikah ve düğün töreninde geçen yılların aksine bu yıl son zamanlarda meydana gelen terör olayları nedeniyle eğlence yapılmadı.

Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında 199 çift ile başladığı nikah törenlerine, 16 yıl aralıksız devam ederek, 2015 yılında 215 çiftle gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in kıydığı nikahlarda çiftlerin şahitliklerini de Nevin Gökçek ile milletvekilleri yaptı.

Nikah işlemlerinin ardından evlilik cüzdanlarını gelinlere veren Başkan Gökçek, çiftlerden 5 çocuk yapmalarını isteyerek, iyi dilek temennilerinde bulundu. Pasta kesiminden sonra çiftlerle yakından ilgilenen Başkan Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiftlere Kur’an-ı Kerim, seccade ve Türk Bayrağı olan paket hediye edildi.

YORUMLAR 4
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    bu akli anca 50 yil sonra anlasilir kalabalik aile gûc demek asker demek kûrtte 9 cocuk tûrkte 2 tam 50 sene sonra gôrûrsûz simdi oyu yûde 13 yarin yûzde 40 olur iktidar hdp tûrkler azinlik siz hala yok canim diyin hdp yede ôgle dedik geliyorlaaar tûrkler dizi izlemeye devamm iki cocuk cok yaa demi diziler rrr
    Cevapla
  • emre 58 8 yıl önce Şikayet Et
    çocuk istemek kolay anasını satayım ha temiz beyin dediği doğru kürtler yapıyordu türkler neden yapmasın yani en azından yarışabilelim yani ben bir türk vatandaşı olarak evlendiğim takdirde 4 çocuk düşünüyorum evet bir asker yetiştirmek istiyorum harbi delikanlı korkusuz kız ve erkek çocukları yetiştirmek istiyorum hani bu benim görüşüm ne olursa olsun inşallah durumum da iyi olursa bunu yapmak istiyorum
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar çocuk istiyorsa kendinin ve çocuklarının kaç çocuğu varki konuşuyor
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir teklif; kürtlere bakın her çiftin 10dan aşağı çocuğu yok !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi