PKK'ya eleman götüren başkan tutuklandı

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde 2 kişiyi PKK terör örgütüne götürürken yakalanan HDP Eleşkirt İlçe Başkanı Engin Dursun tutuklandı.

PKK'ya eleman götüren başkan tutuklandı
PKK'ya eleman götüren başkan tutuklandı
GİRİŞ 27.08.2015 13:51 GÜNCELLEME 27.08.2015 13:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Eleşkirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen 25 Ağustos günü yaptıkları yol kontrolleri sırasında, HDP Eleşkirt İlçe Başkanı Engin Dursun'un kullandığı 04 DE 105 plakalı aracı durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan HDP'li Dursun ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

Eleşkirt'e bağlı Mollasüleyman köyü civarına kaçan sürücü Dursun ve yanında bulunan M.Y. ile B.Y. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Araç içerisinde bulunan M.Y. ve B.Y. emniyette verdikleri ifadelerinde Engin Dursun'un kendilerini kandırarak, PKK'nın dağ kadrosuna teslim etmek üzere götürdüğünü söylediler. Bunun üzerine adliyeye sevk edilen Dursun, 'PKK/KCK terör örgütü adına faaliyette bulunmak, yardım-yataklık ve eleman kazandırma' suçundan tutuklandı. 21 yaşlarındaki M.Y. ve B.Y. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılarak, ailelerine teslim edildi.

YORUMLAR 7
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların elinden belediyeleri de almak lazım.pkknın şubeleri olarak görev yapıyorlar.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    kürtler ailelerine sahip çıkmasını istiyor yorumcu arkadaş ellerinde silahlarla evine gelip çocuğunu istiyorlar sıkıysa verme bunlarda ne din nede iman var devletin belediyelere verdiği halka hizmet parasını birçoğunu pkk ye kalanı da molotof havayi fişek ve aralarında paylaştırıyorlar
    Cevapla
  • türk gücü 8 yıl önce Şikayet Et
    adamlar terörist başının fotoğraflarını asmışlar ne günler gördük allahım sen bu eşkiyaları kahret
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet hiç bişey yapmıyor. son2-3 senedir bu olaylar oluyor güvenlik güçleri hiç bişey yapmıyorlar.pkk propaganda yapıyor, eleman topluyor, silah kullanma eğitimleri veriyor,yurt içinde dağlara kamplar açıyor, her yere şehir içlerindeki evlre muhimma yığıyor, böyle barış anlayışı olur mu böyle bir şeye demokrasi denrmi? senelerdir hükümet hiç bişey demiyor, hiç bişey yapmıyor herşeyi oluruna bırakıyor.şimdide saldırılar durursa neden bombalyalım dyor davutoğlu. yani nezaman barış nezaman savaş olacağına örgüt karar veriyor her şeyi örgüt yönetiyor bütün süreci bunu hiç bir insaf sahibi beğenemez.yazık değilmi doğudaki pkkkcı olmak istemeyen halka kim koruyacak onları pkknın baskısından.
    Cevapla
  • türk gücü 8 yıl önce Şikayet Et
    iki gün sonra bırakacaksınız hiç tutmayın adam gibi 20-25 yıl hapis yemeli terör suçlusu çünkü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak