MHP'li il başkanından Sedat Peker'e tepki

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Rize’de yaptığı mitingde bozkurt işareti yapan Sedat Peker’e tepki gösterdi.

MHP'li il başkanından Sedat Peker'e tepki
MHP'li il başkanından Sedat Peker'e tepki
GİRİŞ 18.10.2015 13:50 GÜNCELLEME 18.10.2015 13:50
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

MHP İl Başkanı Ersoy, ’Sen bilirsin Kayseri’ şöleninde yaptığı konuşmada, Sedat Peker’e tepki gösterdi. Ersoy, şunları söyledi:

"Şimdilerde eski bir mafya bozuntusu iktidardan aldığı gazla miting filan düzenlemeye kalkışıyor. Bu botokslu sosyal medya kabadayısı, Rize’de çıkıyor ’Askerin polisin yetmediği yerde oluk oluk kan akacak’ diyor. Huzur ve refah için AKP’ye oy istiyor. Kendini ne zannediyor? Zaten AKP, bunun türündekilerin oy toplamasına layık bir parti olduğunu gösteriyor. O da sanırım bu durumdan hoşlanıyor olmalı ki bir eliyle bozkurt yapıyor, diğer eliyle Rabia işareti. Bir dantelli kefeni eksik, hah onu da giy saraya muhafız ol. Öyle sosyal medyadan ’Bir umuttur yaşamak’ bilmem ne deyip duruyorsunuz, sizin umudunuz haram saltanatının devamına bağlı. Bu memlekette haram saltanatı paylaşmak için değil ama vatanın bekası uğruna canını feda edecek olan Ülkücüler var."

YORUMLAR 41
  • adım adım 8 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum sana ve senin gibilerine yazık. Bende o dediğin şahsiyete nail olmuştum ama küçük bir olaydan sonra kimseyi arkamda görmedim. En tepeden ihanete uğradım. Onun için ülkücü denilen maskaralıkta geçen ömrüme acıyorum. hele geniş ufukla bak bakalım bu illetin ne olduğunu görürsün.Ayrıca dediğin camianın eski eserlerinden olan Sedat beyefendin de takip ettiği yol, yol değildir.
    Cevapla
  • miasfir 8 yıl önce Şikayet Et
    ülkücü mü kaldı mhpde. Türkücü olmuşsunuz haberiniz yok, bak nasıl bağırıyosunuz. satılmışlık kanınıza işlemiş... fetva makamı kesildiniz başına devletin. yahu siyaseti yapamıyorsunuz, alimliğe mi kalkıştınız da saltanatın haramlığından bahsedebiliyorsunuz... Allah sizi ıslah etsin.
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu komediyen tanıyan var'mı?
    Cevapla
  • Racon 8 yıl önce Şikayet Et
    Hani neredesiniz ...
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Üslûp iğrenç.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi