Gökçek: Haddinizi bileceksiniz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, patlamanın olduğu Demokrasi Meydanı’na yapılacak anıt için Mimarlar Odasına tepki gösterdi.

Gökçek: Haddinizi bileceksiniz
Gökçek: Haddinizi bileceksiniz
GİRİŞ 20.10.2015 12:53 GÜNCELLEME 20.10.2015 12:53
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, patlamanın olduğu Demokrasi Meydanı’na yapılacak anıt için Mimarlar Odasının yarışma başlatacağını duyurmasına ilişkin, "Mimarlar Odası, Demokrasi Meydanındaki anıt için yarışma açacakmış. Hadi oradan. Haddinizi bileceksiniz” dedi.

GÖKÇEK'TEN MİMARLAR ODASINA TEPKİ

Başkan Gökçek, Ankara’da 102 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlama sonrası, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, Gar önündeki meydana "Demokrasi Meydanı" adını verdiğini ve buraya bir anıt yapılması yönünde Fen İşleri Daire Başkanlığı’nı görevlendirdiğini hatırlattı. Başkan Gökçek, bulvar, cadde ve meydanlarda yetkinin Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu hatırlatarak, kaldırım seçmek için bile Mimarlar Odası’na izin verilmeyeceğini bildirdi. Mimarlar Odası’nın kapasitesinin ölçümü için Güvenpark içine WC projesi hazırlama önerisini de hatırlatan Gökçek, ancak Güvenpark projesinin tamamlanmasından sonra diğer projeleri düşünebileceklerini belirtti. Başkan Gökçek, Mimarlar Odası’nın Demokrasi Meydanı’na konulacak anıt için yarışma açılacağı açıklamasına twitter hesabından tepki göstererek şu görüşleri paylaştı:

"HADDİNİZİ BİLECEKSİNİZ"

“Mimarlar Odası, Demokrasi Meydanı’ndaki anıt için yarışma açacakmış. Hadi oradan. Haddinizi bileceksiniz. Deseniz ki, ’Ne olur müsaade edin, kaldırımı biz seçelim’. Size o imkanı bile vermeyiz. Çünkü hem zihniyetiniz yanlış hem de sanat yönünüz yok. Önce Güvenpark tuvalet projesini yapacaksınız. Ben ve personelim, sizin projenizi beğenecek. Başka şeyleri sonra düşüneceğiz. Anladınız mı?”

YORUMLAR 29
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler başkanım. çok güzel söz ettiniz.
    Cevapla
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    ğökçek bisiklet parkı yap mimarlarada bisiklet ver sussun bindir ğezdir dualarını kap alsana anka park
    Cevapla
  • İstanbul 8 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ile anladığı dilde konuşmak bu olsa gerek.
    Cevapla
  • 1071 8 yıl önce Şikayet Et
    Kamuda çalışan mühendislerin sivil odalara üye olmaları kaldırılmalıdır. Memur bir mühendis; hem odaya hemde sendikasına üye olmak zorunda kalıyor.Bu iki başlılık kaldırılmalıdır. Kamuda çalışan mühendislerin bilirkişilik yapabilmeleri oda iznine nasıl bağlı olur? Devletin memuru nasıl olurda bilirkişilik yapabilmek için odaya kayıt olmak zorunda ve bilirkişiliği oranın iznine tabii olsun.Devletin bilirkişilik için izin vermesi yetmiyor mu? Yetkilileri, devlet görevlilerini, siyasileri yasal düzenleme için göreve çağırıyorum. Memur Mühendisler niye hem sendikaya hemde odaya aidat vermek zorundalar?
    Cevapla
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    bu yamyamlar odası kendini çok abartıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!