Belediye Başkanı'nın toplantısında saldırı!

Muğla'nın Marmaris İlçesinde Belediye Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt yumruklu saldırıya uğradı.

Belediye Başkanı'nın toplantısında saldırı!
Belediye Başkanı'nın toplantısında saldırı!
GİRİŞ 06.01.2016 06:32 GÜNCELLEME 06.01.2016 08:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 21.00 sıralarında Yat Limanı'da bir restoranda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Marmaris Belediye Başkanı CHP’li Ali Acar, her ayın ilk haftası görüş alışverişinde bulunmak için belediye meclis üyeleri ile birlikte düzenlediği toplantıda meydana geldi.

Toplantıya Belediye başkan yardımcıları, CHP’li Belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü ve Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt katıldı. İddiaya göre C.Y.,(51) isimli şahıs toplantının yapıldığı restorana geldi. Dışarıda masaya oturan C.Y, içeride oturan CHP’lilere sözlü sataşmaya başladı. Restoran çalışanlarının uyarılarını dinlemeyen C.Y. ayağa kalkarak içeri girmeye çalıştı. Bu esnada dışarı çıkan Marmaris Belediye Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, C.Y.’ye yanına giderek yardımcı olmak istediğini söyledi.C.Y , Kirt'in bu isteğine yumrukla karşılık vererek özel kalem müdürünü tekme ve yumrukla darp etti. Aldığı yumruk darbeleriyle yere düşen Kirt, yüzünden ve elinden yaralandı. Öfkeli şahsı restoran bulunanlar olay yerinden uzaklaştırdı. Restoran görevlileri polis 155 ihbar hattını arayarak yardım istedi. Olayı gerçekleştiren C.Y'yi polis ekipleri olayın hemen ardından yat limanında yakaladı.

Ambulansla Özel Hastaneye kaldırılan Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt,'in yapılan muayenesinde ,dudağında 3 santim kesik, sağ parmağında ise kırık tespit edildi. Tedavisi tamamlanan Kirt, ifade için karakola götürüldü.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, belediye başkan yardımcıları ve CHP’li belediye meclis üyeleri önce hastane daha sonra Çarşı Polis Merkezi’ne geldi.

Kirt, belediye başkanı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri saldırıda bulunan C.Y. hakkında şikâyetçi oldu.

Marmaris Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavisi yapılan ve alkollü olduğu tespit edilen C.Y. ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR 1
  • şanlıurfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Detayını araştırmak gerek. CHP belediyelerde film çok. Kim bilir altında neler yatıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'