Başkan Çağırıcı'ya Rektörlük Özel Ödülü

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Başkan Çağırıcı'ya Rektörlük Özel Ödülü
Başkan Çağırıcı'ya Rektörlük Özel Ödülü
GİRİŞ 08.01.2016 13:14 GÜNCELLEME 08.01.2016 13:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da “üniversiteye ve bilime yaptığı katkılardan dolayı” Rektörlük Özel Ödülü’ne sahip görüldü.

Ödülünü Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek’in elinden alan Başkan Çağırıcı, “Mensubu olmaktan onur duyduğum Yıldız Teknik Üniversiteli gençlerden böyle bir ödülü almaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu ödülü 755 bin Bağcılarlı adına alıyorum.”  şeklinde konuştu.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İşletme Kulübü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ’14. Yılın Yıldızları Ödülleri’ düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’ndeki törende yaklaşık 5 bin YTÜ’lü öğrencinin oy kullanarak seçtiği ‘Yılın Yıldızı’ ödülleri sahiplerini buldu.

İş, sanat ve medya dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı törenin açılış konuşmasını yapan Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, üniversitelerin ülkemizin ve dünyanın yaşamsal sorununa bilimin ışığını yansıtarak çözümler sunmaya çalışan öncü yapılar olduğunu ifade etti. Prof. Yüksek, “Yılın yıldızları töreni gençlerin dünyaya, toplumsal yaşama, insanlara ilişkin bakışının, değerlerin ve düşüncelerinin nasıl biçimlendirdiğine dair önemli ipuçları vermektedir. Daha da önemlisi üniversite gençliğinin sanattan spora, basından iş hayatına kadar her alanda ülkenin sıcak gündemine ne kadar hakim olduğunu göstermektedir. Öğrencilerimizin ödüle layık gördüğü sizleri yaptığınız çalışmalardan dolayı kutlarım” şeklinde konuştu. Düzenlenen gecede üniversiteye ve bilime yaptıkları katkılardan dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya ‘Rektörlük Özel Ödülü’ verildi.  Çağırıcı ödülünü Prof. Dr. İsmail Yüksek’in elinden aldı.

“BU ÖDÜLÜ, 755 BİN BAĞCILARLI ADINA ALIYORUM”

Yıldız Teknik Üniversitesi’nden mezun olduğunu ifade eden Çağırıcı, Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Mensubu olmaktan onur duyduğum Yıldız Teknik Üniversiteli gençlerden böyle bir ödülü almaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bu ödülü 755 bin Bağcılarlı adına alıyorum.”  şeklinde konuştu.

Törende ayrıca yılın erkek sanatçısı, kadın sanatçısı, müzik grubu, iş adamı, iş kadını, erkek ve kadın sinema oyuncu, yazar ve ekonomist başta olmak üzere toplam 32 ayrı kategoride ‘Yılın Yıldızları’ ödüllendirildi.

YORUMLAR 1
  • nedim 8 yıl önce Şikayet Et
    başkanıma aldığı ödül hayırlı uğurlu olsun devamını bekleriz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı