Kayyum Cumali Atilla'yı duygulandıran sözler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde kayyum olarak görevlendirilen Cumali Atilla Kanal 7'ye konuştu. Atilla, halkın kendisini sıcak karşıladığını söyledi.

Kayyum Cumali Atilla'yı duygulandıran sözler
Kayyum Cumali Atilla'yı duygulandıran sözler
GİRİŞ 08.11.2016 21:11 GÜNCELLEME 08.11.2016 21:11
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, ilk röportajını Kanal 7’ye verdi.

Diyarbakır’ı yakından tanıyan bir isim olan Atilla, daha önce kentte vali yardımcılığı yapmıştı.

Atilla, Kanal 7’ye verdiği röportajda Diyarbakırlıların kendisini sıcak karşıladığını, “ne olursunuz başkanım, bizi bunlardan kurtarın” sözleri karşısında duygulandığını ifade etti.

Cumali Atilla şöyle konuştu:

Bu şerefli görev Sayın İçişleri Bakanımız tarafından bana tevdi edildiğinde büyük bir onur ve gurur duydum. Bu görevin büyük bir sorumluluk gerektirdiğinin de bilincindeydim. Ama tereddütsüz bu görevi kabul ettim.

10 YILDIR BELEDİYE HİZMETLERİNDEN FAYDALANAMIYORLARDI

Aziz Diyarbakırlı hemşehrilerim yaklaşık 10 yıldır belediye hizmetlerinden faydalanamıyordu. Belediye hizmetlerine susamışlardı. Ben bölgenin bir çocuğu olarak bu sorunları yakından takip ediyordum.

DİYARBAKIRLILARIN O SÖZLERİ BENİ DUYGULANDIRDI

Göreve başladığım ilk gün sokağa indiğimde vatandaşlarımın bana “evinize tekrar hoşgeldiniz” demeleri, o cümleleri duymak beni çok duygulandırdı. “İyi ki Diyarbakır’dayım” dedim. “Ben size efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldim” deyince, “ne olursunuz başkanım, bizi bunlardan kurtarın. Biz şu ana kadar seçtiğimiz insanlardan yeterince belediye hizmeti alamadık” dediler.

VATANDAŞI CEZALANDIRMAK İSTEMİŞLER

Belediyenin yapması gereken en basit işlerden biri olan çöp toplama ve ulaşımı sağlama gibi hizmeti vatandaşa götrümemekle vatandaşı cezalandırdıklarını anlıyoruz.

Diyarbakır’ı inşallah güzel günler bekliyor. Diyarbakırlı, hak ettiği hizmetlerden yeterince faydalanacaktır inşallah. Bundan hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. 

YORUMLAR 8
  • İmanlı kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazılan yorumlara bakıyorum yazılanlar yazanların ayıbıdır siz Diyarbakıra kaç sefer geldiniz kaç kere gördünüz insanları tanıdınız. Seçenler seçtiler peki oy vermeyenlerin günahı nedir bırakın öyle yaşasınlar siz seçtiniz gibi yorumlara sizi vicdanınıza bırakıyorum herkesi bir tutmayın. birkişinin bile fikrini değiştirebilirsek Ne mutlu müslümanım diene vesselam..
    Cevapla
  • ttfvol 7 yıl önce Şikayet Et
    besleyin kargayı bakalım %70 oyu ninem attı dimi. hele o van yok mu o van nankörler adamlar 6 ayda ev yaptı bunlara neredeyse %90 ı gitti pkk ya oy verdi.
    Cevapla
  • Sorobat 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyar bakırda yasayan insanlara hayırlı olsun inşallah bundan sonra rahat ve huzur icinde yasar jnsanlar yeni baskanımızada Allah guc ve kuvet versin dualarımız onunla .
    Cevapla
  • Haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    Seçim yapılsın tekrar çok sevmişlerse başkanı istediğin partiden aday olsun..
    Cevapla
  • yağız gökay 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakalım böyle duygusallıkları,ilk seçimde herşey ortaya çıkar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması