İstanbul'a büyük müjde! Çalışma başlıyor

İstanbul Anadolu Yakasında yapımı devam eden Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosunun Göztepe İstasyonu inşa çalışmalarına başlanıyor.

GİRİŞ 12.08.2017 13:06 GÜNCELLEME 12.08.2017 13:12
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İstasyon yapımı süresince Göztepe 60. yıl parkının tenis kortları geçici şantiye alanı olarak kullanılacak. Çalışmalardan yeşil alan hiçbir şekilde etkilenmeyecek.  
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosunun inşaat çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Hattın Göztepe istasyonunun inşası kapsamında, Göztepe 60. Yıl Parkındaki tenis kortlarının bulunduğu alan geçici şantiye alanı olarak kullanılacak. Çalışmalar sırasında ağaçların bulunduğu yeşil alanlar hiçbir şekilde etkilenmeyecek.
 
Çalışmaların tamamlanmasının ardından söz konusu alanda, metro giriş çıkışlarının yanısıra metro meydanı, tenis kortları, çocuk trafik eğitim parkı da yer alacak.


 
Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 km uzunluğunda 11 istasyondan oluşuyor. Göztepe İstasyonunda Marmaray ile entegre olan hat, Yenisahra İstasyonundan Kadıköy-Kartal Metrosu ile, Çarşı istasyonunda da Üsküdar- Ümraniye -Çekmeköy Metro Hattı ile entegre olacak.

YORUMLAR 23
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar göztepe parkınıda böylece dağıtıyorlar sonra camide yaparlar ulan ulan reziller siz önce yeşil alanları çoğaltın kestiğiniz ağaçlar ne olacak ulan 10 yılda istanbulda 12milyon ağaç kesildi yüzünüz kızardımı yoooo ALLAH sizi beter etsin yok etsin inşallah AMİN
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    alçaklar göztepe parkınıda böylece dağıtıyorlar sonra camide yaparlar ulan ulan reziller siz önce yeşil alanları çoğaltın kestiğiniz ağaçlar ne olacak ulan 10 yılda istanbulda 12milyon ağaç kesildi yüzünüz kızardımı yoooo ALLAH size beter etsin yok etsib inşallah AMİN
    Cevapla
  • Duayen 6 yıl önce Şikayet Et
    Bölgeyi bilmeyip boş konuşanlar var, yok site yapılıyormuş yok bilmem ne... arkadaşlar bu hat Türkiye'nin finans merkezi için yapılıyor. Metro olmazsa finans merkezindeki araç trafiğinin boyutunu düşünemeyenler lüzumsuz yere yorum yapmasın lütfen
    Cevapla
  • Tohat'li Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    agzina saglik.
    Cevapla
  • Tozmuş,kirmiş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye bir çivi çakmayanların vebalin nedenini atalarımıza babalarımıza sorun , şimdi bunun hesabını sormayanların konuşmaya hakkı yoktur.
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman kadıköye ataşehire yapın her bindiklerinde devlete 2 daha küfür etsinler. Devletin yanında olan pendik tuzla gebze banliyo hattını yavaşlatın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı