İstifa sonrası yeni belediye başkanı belli oldu

Niğde Belediye Başkanı Ak Partili Faruk Akdoğan'ın görevinden istifa etmesinin ardından bugün yapılan seçimde Ak Parti'nin adayı Rıfat Özkan yeni başkan seçildi.

GİRİŞ 24.10.2017 15:35 GÜNCELLEME 24.10.2017 17:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Niğde Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Akdoğan'ın görevinden istifa etmesinin ardından bugün yapılan seçiminde AK Parti'nin adayı Rıfat Özkan, 31 meclis üyesinden 26'sının oyunu alarak yeni başkan seçildi.

Niğde Belediye Başkanlığı'nda ikinci dönemi olan Faruk Akdoğan, 18 Ekim'de başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. Bunun üzerine 16 AK Parti'li, 10 MHP'li ve 5 CHP'li üyesi bulunan Niğde Belediye Meclisi yeni başkanını seçmek için bugün toplandı. Mecliste CHP Grubu aday olarak Fatih Doğan'ı çıkarırken, AK Parti Grubu ise Rıfat Özkan'ı aday gösterdi. Yapılan ilk tur oylamada MHP'li meclis üyelerinin de desteklediği Özkan 26 oy alarak yeni başkan seçildi. CHP'nin adayı ise Doğan ise 5 oy aldı.

 

YORUMLAR 10
  • Katre 6 yıl önce Şikayet Et
    Yeni başkan Rıfat Özkan, 1957 yılında Niğde’nin Çamardı ilçesinde doğdu, istifa eden (eski başkan) başkan Faruk AKDOĞAN; 1964 yılında Niğde'de doğdu. Epeyce bir gençleşme var (!!!!!).
    Cevapla
  • maho 6 yıl önce Şikayet Et
    genç başkanlar 2019 sonrası şimdi eldekilerle idare
    Cevapla
  • skymoon 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten amcamız çok gençmiş,reis bunu mu kastetmişti bilemedim şimdi.
    Cevapla
  • huseyn tekin 6 yıl önce Şikayet Et
    uşak uşak uşak uşak degişim istiyoruz
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    şöyle zıpkın gibi genç dinamik çalışma azmi bakışından belli olacak bir babayiğit bulamıyormuyuz. Taze kan bumu demek yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler