İdil halkının yüzü gülüyor: Teşekkür ederiz

Şırnak’ın İdil ilçesi, belediyeye yapılan görevlendirme ile özlediği hizmetlere kavuştu.

GİRİŞ 07.11.2017 20:31 GÜNCELLEME 07.11.2017 20:42

Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Ersin Tepeli'nin talimatıyla hazırlanan projelerin uygulanmasıyla yıllardır ihmal edilen ilçenin çehresi değişti.

İDİL HALKINDAN TEPELİ'YE TEŞEKKÜR

Turgut Özal Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Tepeli'nin yanına gelen mahalle sakinleri, yürütülen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Tepeli de mahalle sakinlerine halka en iyi hizmet vermek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 

İlçede 90 kilometre sıcak asfalt projesinin 42 kilometresini tamamladıklarını ifade eden Tepeli, şunları belirtti:

"Belediye olarak her alandaki çalışmalarımız hızla sürüyor. Su ve kanalizasyonun inşaatının yanı sıra kaldırım ve cadde düzenlemesi, park bahçe ile taziye evinin yapımı hızla sürüyor. Mezbahane ve yeni ilçe otogarı, futbol, basketbol sahaları oluşturmak için hazırladığımız projelerimizi de kısa sürede uygulamaya geçireceğiz."

"İKİ GÖREVİ YÜRÜTMESİNE RAĞMEN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR"

Belediyenin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf Mevlüt Çelik, ilçede değişimin herkes tarafından fark edildiğini söyledi.

Çelik, şunları kaydetti: 

"Kaymakamımız belediye başkanı olarak görevlendirmesiyle önemli çalışmalar yapıyor. İki görevi yürütmesine rağmen canla başla çalışıyor. Vatandaş olarak onu seviyor ve hizmetlerini de alkışlıyoruz. Sık sık esnafla bir araya gelip sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışıyor. Daha önceki belediye döneminde bu yoktu."

"ESKİ YÖNETİM DÖNEMİNDEKİ ÇUKUR SİYASETİ YÜZÜNDEN HİÇBİR HİZMET YAPILAMIYORDU"

Eski belediye yönetimi dönemindeki çalışmaların yetersiz olduğunu vurgulayan esnaf Yunus Azizoğlu, ilçenin çehresinin son dönemde yapılan çalışmalarla değiştiğini söyledi.

Sokak ve caddelerin yenilendiğini aktaran Azizoğlu, "Eski yönetim dönemindeki çukur siyaseti yüzünden hiçbir hizmet yapılamıyordu. Huzur ve güven yoktu, bu nedenle hava kararınca hemen evimize çekiliyorduk. Artık gece güven içerisinde çarşıda dolaşabiliyoruz." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!