Mevlüt Uysal: Yeniden halka açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, tartışmalı Albatros yeşil alanlarının satışına tepki gösteren Büyükçekmece halkının tepkisinde haklı olduğunu belirterek, “Bu alanı yeniden yeşil alan olarak düzenleyeceğiz” dedi.

GİRİŞ 25.01.2019 11:59 GÜNCELLEME 25.01.2019 12:08

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Uysal, bugün de 4 seçim irtibat bürosunun daha açılışını yaptı.

 

 

Fatih, Atatürk, Cumhuriyet ve Pınartepe Mahallelerinin seçim irtibat bürolarında Büyükçekmeceli vatandaşlar tarfından Türk bayrakları ve meşaleler ile karşılanan Uysal, “İnşallah 31 Mart gecesi çok daha büyük bir coşkuyu Büyükçekmece’yi AK Parti Belediyeciliği ile tanıştırdığımızda yaşayacağız” dedi.

Büyükçekmece’de vatandaşların Albatros yeşil alanlarının satışından rahatsız olduğunu ve vatandaşların bu durumu kendisine sık sık ilettiğini kaydeden Uysal konuşmasını şöyle sürdürdü: “Albatros konusunu araştırdım. Vatandaşlarımızın geçmişte kendi mülkünden terk ettikleri yerler orası. Gelir getirsin diye belediyeye satmışlar. Evet belediyeye gelir de lazım. Vatandaşların belediyeye yeşil alan diye bıraktıkları yerleri niye satıyorsun? Biz geldiğimiz zaman burayı vatandaşa yeşil alan olarak geri döndüreceğiz.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu